Urbani miks

Nova modna pravila nalažu apsolutnu mješavinu stilova!

Tako ćete ove sezone bez problema moći isfurati vojničku jaknu uz ženstvenu brokatnu haljinu ili zavodljivi čipkani top. Snažni kontrasti boja, kao i tekstura te potpuno suprotnih modnih pravaca poželjniji su no ikad prije te krše sve poznate smjernice.

Haljina od brokata upotpunjena raskošnim cvjetovima ima naglašen struk i zvonoliko se širi, što je čini još ženstvenijom.

Haljina, Esprit, 699 kn

Vojnička jakna opet je u fokusu modnih zbivanja, a sada se nosi uz senzualnu čipku i haljine retro kroja, po uzoru na 60-e.

Jakna, Mango, 549 kn

Glomazne gležnjače s platformom i visokom, debelom potpeticom i kontrastnim vezicama opet su na modnom tronu, nakon što su potukle sve rekorde popularnosti 90-ih godina. A osim uz omiljene hlače, nose se uz trendi haljine.

Gležnjače, Bershka, 299 kn

Delikatna čipkasta tekstura i dalje raspiruje maštu brojnih dizajnera, koji su je opet postavili u centar jesenskih modnih trendova. No, sada je važno da bude u nekoj upečatljivoj boji i u formi, primjerice, strukiranog topa.

Top, United Colors of Benetton, 399 kn

Obavezan modni detalj i ove hladne sezone bit će crveni lak za nokte, koji baš svaku kombinaciju postavlja na neku višu razinu.

Lak za nokte, Chanel Le Vernis, Douglas, 215 kn

Foto: artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Top modeli čizama

Poslovni stil s pomakom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići