Utonite u luksuz

Elegantan odabir za stylish večeri i jutra

Inače filmovi i serije nerijetko nude uvid u životni ideal koji je u svakodnevici neostvariv. Od luksuznih poslova na kojima se gotovo ne morate ni pojavljivati, glamuroznih večera u toaletama, nezaboravnih provoda u outfitima vodećih dizajnera sve do dugih lijenih jutara uz šalicu najsavršenije kave i bogatog doručka. Baš u tim scenama protagonistica se budi u najljepšoj svilenoj pidžami i preko nje prebacuje matching ogrtač i u nama pobudi mali tračak ljubomore što i naše jutro ne izgleda tako. Ali može, barem približno i najčešće vikendima. I to je odlično, zar ne?

Osim toga, uživati možete i u Shopping putovnici, nagradnoj igri City Centera one koja vam do 21. kolovoza može donijeti čak 20 000 kuna! Pravila vas čekaju na linku.

Zamislite buđenje u najnježnijoj spavaćici među snježno bijelom posteljinom okupane prvim zrakama sunca. Za taj osjećaj vam zaista ne treba puno. Pod pretpostavkom da već posjedujete onaj omiljeni set posteljine, potrebna vam je samo idealna spavaćica. Svilenkasti model na tanke bretelice ukrašen decentnom čipkom bit će vjerna replika onih sa filmova. Ako pak niste ljubiteljica ovog materijala na pidžamama, pamučna varijanta bit će idealna zamjena koja će vas osvojiti prozračnošću. A želite li u snovima dašak romantičnog retra, klasična spavaćica s kratkim rukavima u nježnoj nijansi i malim točkicama osvojit će vas svakim nošenjem.

Intimissimi, 501,05 kn

Oysho, 229,90 kn

Terranova, 59,90 kn

Iako će spavaćica biti najromantičnija opcija za spavanje, jednako ćete se posebno osjećati i u dvodijelnim pidžamama. Top s tankim naramenicama u malo širem kroju osim što će biti nevjerojatno udobna opcija, ponudit će osjećaj luksuza bez obzira na materijal koji ste odabrale. A birati možete i među različitim krojevima. Blagi peplum asocirat će na retro modele, crop varijanta u vaše će snove unijeti dozu trenda, a bazičan kroj sigurna varijanta za sve one koje biraju klasiku prije svega. Naravno, uz njih će najbolje pasati prateće kratke hlačice koje će, poželite li svoju jutarnju kavu objaviti i na društvenim mrežama, biti odlična opcija outfita.

Tezenis, 129 kn

Top, Zara, 299,90 kn; hlačice, Zara, 229,90 kn

Top, C&A, 135,55 kn; hlačice, C&A, 97,87 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako nositi kimono?

Knjige za odmoriti tijelo i dušu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići