Utoplite se vunom na 3 stylish načina

Nepogrešivi outfiti

Nekad se ležernost u odijevanju tumačila kao nedostatak elegancije, a davanje prednosti udobnosti smatralo se nedostatkom stila, no to više nije tako. Posljednje tri godine u potpunosti su se promijenila neka modna pravila, pa je casual predznak postao jedan od najtraženijih, a udobnost je postala prioritet. Čini se da, osim kad je riječ o outfitu za izlaske ili kakve druge prigode izvan uobičajene svakodnevice, sve veći broj žena odlučuje stati na kraj onoj poznatoj uzrečici da za ljepotu treba trpjeti. Iako bi se ovim potezom mogao steći pogrešan dojam da su žene kolektivno odustale od dotjerivanja, to ne može biti dalje od istine. Promjena se dogodila samo u modelima, krojevima i materijalima koji se koriste u slaganju outfita, ali elegancija je i dalje prisutna. Donosimo tri prijedloga koji će vam to i dokazati.

Stylish efekt u loungewear kombinacijama postići ćete skladnim komadima. U zimskom razdoblju najbolji odabir bit će pleteni komplet u neutralnoj nijansi. Jedan ovakav set u vašu će casual garderobu donijeti udobnost trenirke, ali i dojam dotjeranosti, osobito kombinirate li ga uz efektne dodatke. Tenisice kao ključan komad ovakvih outfita odredit će nijanse ostalih komada koji ćete u njega uklopiti. Odlučite li se za bijelu kožnu varijantu, neka torba, kapa i šal budu u tom tonu. Preferirate li, pak, boju u vašoj svakodnevnoj modi, predlažemo multicolor tenisice koje će podići cijeli dojam i dati vam odličnu mogućnost igranja bojama na ostalim komadima, a da pritom ne narušite stylish dojam.

Šal, Mango, 15,99 € (120,48 kn); hlače, C&A, 19,99 € (150,61 kn); majica, C&A, 19,99 € (150,61 kn); torba Calvin Klein, Mass, 99,99 € (753,37 kn); jakna, Mango, 59,99 € (451,99 kn); tenisice Nike, Buzz, 132,59 € (999 kn)

Kad je o poslovnim outfitima riječ, udobnost je stavka koja često nedostaje, a itekako je potrebna. Bez obzira na to sjedite li svih osam sati za uredskim stolom ili vaš opis posla uključuje i kretanje, trebali biste se osjećati ugodno i opušteno u odjeći koju nosite. U isto vrijeme, vrlo je važan dojam koji vaša kombinacija ostavlja, posebice zahtijeva li vaš posao česte sastanke i susrete sa suradnicima. I u ovom će slučaju vuna, ili neka njezina nježnija inačica, biti vaš saveznik. Spoj midi suknje i oversized dolčevite zataknute o visoki struk izvrstan je odabir. Ipak, obratite pozornost na kolorit i odaberite neutralnu opciju koja će vam omogućiti da promjenom samo pokojeg modnog dodatka kreirate potpuno drugačiji look.

Kaput, Zara, 89,99 € (678,03 kn); torba, Nine West, 43,73 € (329,48 kn); lančić, Mango, 15,99 € (120,48 kn); suknja, Zara, 17,95 € (135,24 kn); dolčevita, Zara, 29,95 € (225,66 kn); čizme Caprice, Mass, 58,43 € (440,24 kn)

Otkad je udobnost postala jedan od modnih prioriteta, žrtvovanje za ljepotu brojne žene izbjegavaju, čak i u onim situacijama koje su je donedavno zahtijevale. Večere, poluformalni eventi i razna slična događanja postala su izazov uljepšavanja udobnosti koji su žene vrlo rado prihvatile. U zimskom razdoblju najčešća baza za ove kombinacije postaje vunena haljina u zanimljivom koloritu ili dizajnu. Odlazite li na mjesto koje nema postavljen dress code, haljina s interesantnim izrezima ili pak golim leđima savršeno će se uklopiti. Tražite li nešto odmjereniju opciju, ove sezone odaberite ružičastu midi ili maksi varijantu koju ćete primiriti crnim kaputom i čizmama. Wow efekt i komplimenti su zagarantirani!

Kaput, Mango, 119,99 € (904,06 kn); torba, H&M, 20,99 € (158,15 kn); haljina Jixx, Sportina, 26,48 € (199,50 kn); naušnice, Mango. 15,99 € (120,48 kn); sat Oui&Me, Argentum, 78,04 € (587,99 kn); čizme Caprice, Mass, 127,30 € (959,14 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Top 3 siječanjske kombinacije

Snižene su i hit čizme!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići