Vječni model

Baloner je komad koji, baš poput male crne haljine, svakako morate imati u ormaru

Predstavlja klasiku koja nikad ne prolazi, a uvijek je pravi modni adut, naročito u prijelaznom razdoblju godine, odnosno u proljeće i jesen. Tako nas u novoj sezoni očekuju odlični modeli ovog vječnog klasika i to u najrazličitijim nijansama.

Bezvremenski baloner u bež varijanti idealan je za poslovne, chic outfite. Njegova forma je lagana, a opet je dovoljno topao da vas zaštiti od, primjerice, proljetnoga vjetra.

C&A, 349,90 kn

Za sve žene koje vole biti originalne tu je model u upečatljivoj plavoj nijansi koji će odlično pristajati u večernjim, ali i atraktivnim dnevnim varijantama.

Marella, 2570 kn

Strogi kroj strukirane forme koji prati liniju tijela idealno će naglasiti vašu ženstvenost, osobito u kombinaciji s visokim potpeticama i malenom torbom ili pak aktovkom u poslovnoj varijanti.

Orsay, 489,90 kn

Osim zanimljive, reljefne teksture, ovaj baloner krasi klasični kroj i nekonvencionalna nijansa u spoju s kontrastnim elementima, odnosno gumbima i kopčom.

Jake*s, Peek&Cloppenburg, 999 kn

Ležerni outfit podrazumijeva malo širi model bez kopčanja čiji se rukavi mogu nositi u više duljina. Isfurajte ga preko omiljene haljine ili pak trendi pletiva.

New Yorker, 229 kn

Maslinasta zelena nijansa sada je svoje mjesto pronašla na stylish baloneru koji će jednako dobro izgledati uz, primjerice, visoke čizme i kožnu pencil suknju, kao i uz traperice i tenisice.

H&M, 299 kn

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Posuđen iz radionice

Trendi žutilo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići