Vječno elegantni bež tonovi

Nepogrešiv odabir za svaku sezonu

Neutralnost, odmjerenost i sofisticiranost savršeno opisuju odjevne komade i modne dodatke u nijansama bež boje. Istovremeno topli, ali i prozračni, veoma se jednostavno uklapaju u brojne outfite. Zbog svoje sposobnosti spajanja s tonovima hladnog i toplog spektra smatraju se ključnima u capsule garderobi neovisno o tome koje su vaše stilske preferencije. No, iz nekog su razloga ovi tonovi i komadi koji ih nose i dalje na glasu kaodosadni“. Upravo zato smo pročešljali ponudu trgovina i pronašli top komade koji će itekako demantirati ovu tvrdnju.

Vjerujemo da i vi jedva čekate odbaciti debele slojeve zaokružene puffer jaknama i kaputima te uskočiti u laganije komade koji su prvi modni vjesnici proljeća. Zato kao prvi odabir donosimo kožnu jaknu koja savršeno spaja motociklistički prizvuk i eleganciju mekoće materijala i boje. Iako je na prvu neutralan, ovaj komad prepun je potencijala za slaganje zanimljivih outfita. Osim toga, istaknut će vas u moru njihovih crnih varijanti koje će uskoro preplaviti naše ulice.

Massimo Dutti, 249 € (1876,09 kn)

Pridružite li bež nijansu seksepilnom kroju, bit će sve samo ne dosadna. Stoga je naš idući favorit u ovoj zemljanoj boji u obliku tube topa čija je popularnost ponovo na vrhuncu. Povratkom izazovnih trendova ranih dvijetisućitih, naglasak je iznova na jednostavnim, ali izazovnim krojevima, osobito u kombinacijama za večernje izlaske. A top u bež tonovima savršeno će se spajati s većinom minica i hlača koji se već nalaze u vašem ormaru.

Zara, 22,95 € (172,92 kn)

Nevjerojatna moć kombiniranja ovih tonova najbolje se vidi na torbama i cipelama koje ćete bez problema nositi uza sve. Ipak, za izbjegavanje onog epiteta „dosadna“, posegnite za ekstravagantnijim modelima poput polusandala s visokom block potpeticom i platformom. Osim što će biti efektan komad za izlazak, zbog nijanse koja se izvrsno spaja sa svjetlijom puti učinit će da vaše noge izgledaju još dulje.

Mango, 59,99 € (451,99 kn)

Kad su torbice u pitanju, bež tonovi pristaju apsolutno svakom modelu. Međutim, želite li ispuniti sofisticirani potencijal ove boje, odaberite top handle varijantu. Osim što će se strogoća njezinog dizajna odlično spojiti s ovom bojom, dodatak efektne ručke pretvorit će ovaj modni dodatak iz „već viđenog“ u primjetni.

Aldo, 78,31 € (590,03 kn)

Osim torba i cipela, ova bezvremenska boja odlična je opcija i za manje modne dodatke poput masivnijih okvira sunčanih naočala, ali i komada nakita. Upravo zbog njene sposobnosti prilagodbe i uklapanja, dodaci u ovoj boji postat će vaš go-to odabir u svakoj prigodi. Bojom decentne, ali zato dizajnom primjetne sunčane naočale postat će stalan stanovnik vaše dnevne torbice, a narukvice i ogrlice prvi izbor gdje god se spremale.

Prada, Optika Anda, 375 € (2825,44 kn)

Borboleta, 22,95 € (172,92 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ukrasi za kosu ponovo su in

Prekopirajte stil jedne od najutjecajnijih modnih ikona

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići