Voćni uzorak

Popularnost printova samo raste, a samim time u fokus dolaze najrazličitiji motivi

Sada je pak ultimativni hit voće, bilo kao šareni dezen ili doslovna inačica, primjerice u formi torbe. Želite li slijediti najnoviji trend, svakako nabavite neki voćni komad ili detalj, baš kao što su to već učinile brojne influencerice na svojim Instagram profilima.

Jednostavna pamučna majica ima baš ono što je potrebno za supermoderni look – krišku lubenice. Isfurajte je uz midi suknje i tenisice.

Majica, New Yorker, 39,90 kn

Popularni trend nije zaobišao niti donje rublje, koje je upotpunjeno efektnim printom limuna, ali i neizostavnom čipkom!

Gaćice, Tezenis, 49,90 kn

Za sve one koje vole jednostavnost bez previše šarenila, tu je naizgled obična bijela majica ukrašena zlatnim ananasom, odnosno fliterima koji tvore traženi voćni motiv.

Majica, C&A, 69,90 kn

Ljubiteljice neobičnih formi torbica oduševit će se pletenim modelom u obliku ananasa, koji će moći nositi uz lepršave ljetne haljine i omiljene ravne sandale na remenčiće.

Torba, Mango, 599,90 kn

Klasične bijele košulje također su dobile aktualni print i to popularnih trešnjica. Ovo je idealan komad za poslovne žene koje ne zaostaju za najnovijim trendovima.

Košulja, H&M, 99,90 kn

Ukoliko ne volite printove ni šarenilo, dovoljna će biti i ogrlica koja kao privjesak ima zlatnu bananu optočenu blještavim kamenčićima.

Ogrlica, Swarovski, 669 kn

Instagram, @songofstyle

Instagram, @cheraleelyle

Instagram, @gigihadid

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

U kompletu

Rajski vrt

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići