Volani kao zadani elementi

Njihova lepršava tekstura neodoljiva je u brojnim kombinacijama, a ove će vas sezone pretvoriti u pravu trendsetericu

Naime, s proljećem nam se vratila i romantika u odijevanju, a s njome i volani kao vodeći detalji. Upravo njih možemo pronaći u brojnim kolekcijama high street trgovina. Osim haljina, koje volani ukrašavaju od glave do pete, popularne su minimalističke haljine sa samo jednim i to asimetričnim volanom, nadahnute ludim 80-ima. Upravo u tom stilu je i špricana traper košulja kojoj volan ukrašava gornji dio, odmah ispod ovratnika.

Zara, 229,90 kn

Tezenis, 185 kn

Na majicama pak volani ukrašavaju otkrivena ramena ili rukave na kojima se nalaze nizovi ovog popularnog elementa. U ponudi su i brojni topovi upotpunjeni malenim ili pak velikim asimetričnim volanima, a koji cijeloj formi daju dozu razigranosti.

Joseph Janard, Peek&Cloppenburg, 329,95 kn

Saxx, 359 kn

Volani nisu zaobišli niti hlače pa se nalaze na krajevima nogavica. Bilo da ih nosite na košulji, majici ili topu, kombinirajte ih uz klasične komade te jednostavne detalje kako vaš romantični styling ne bi naposljetku bio prenaglašen.

Replay, 1010 kn

Zara, 179,90 kn

Jake*s, Peek&Cloppenburg, 279,95 kn

View this post on Instagram

Flashing back to one year ago today when I took a pregnancy test and my life changed forever. I'll never forget this day! We drove all the way to the flower fields and I was extremely tired (not like my usual self!) and starvingggg. How funny is it that this was the last photo I took before I found out I was going to be a mom (looks like I'm already celebrating haha!) On our way home that day we decided to stop for a pregnancy test and take it just for fun. I was convinced there's no way I can be pregnant but as soon as it read "pregnant" my heart skipped a beat and instantly I fell in love with the little nugget growing inside me. MY TEENY. Now one year later on Good Friday, I'm looking at my baby girl thanking the Man with the master plan for my life. Praise God! ❤ #goodfriday #blessed #mylittleteenywasinthere #happyfriday #easterweekend

A post shared by Sazan Hendrix (@sazan) on

https://www.instagram.com/p/Bf2IIxVHI3H/?taken-by=laurabeverlin

https://www.instagram.com/p/Bg4gomSnfm1/?taken-by=rocky_barnes

https://www.instagram.com/p/BgHltHMhxpy/?taken-by=sincerelyjules

Foto: Zara, Instagram i press

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići