Volimo trenirke

Njezina udobnost je neupitna, no ona više nije samo u funkciji udobne sportske odjeće. Naime, trenirka se svojim dizajnom i funkcionalnošću izborila za svoje mjesto u svakodnevnom odijevanju

Tako je sada, osim za neformalna druženja, šetnje parkom, rolanje i između četiri zida, bez problema možemo isfurati gradom u neočekivanim izdanjima. Gornji dio trenirke oslikan cvjetnim printom možete odjenuti uz suknju ili pak hlače u boji, koje će pratiti nijansu dezena trenirke. Donji dio s užim nogavicama i pasicom bez problema možete kombinirati u nekoj military varijanti, uz vojničke čizme i parku.

H&M, gornji dio 179 kn, donji dio 179 kn

 

No vratimo se osnovnim modelima ovog najudobnijeg odjevnog predmeta. Novi modeli i dalje su užih nogavica, od uzorka je najpopularniji onaj cvjetni, dok su osim pamučnih tkanina najzastupljenije one baršunaste teksture. Kod gornjih dijelova u trendu su kapuljače, a podjednako se nose hoodice i jakne s patentnim zatvaračem. Najtraženije boje su i dalje siva, tamnoplava, bijela i crna. Uživajte u svom novom sportskom looku, a ponekad njegovu ležernost prenesite u svakodnevno odijevanje.

Nike, Intersport, gornji dio 300,97 kn, donji dio 267,97 kn

 

United Colors of Benetton, gornji dio 265,30 kn, donji dio 209,30 kn

 

Champion, Sport Vision, 399,20 kn

 

Adidas, Hervis, 599,90 kn

Superdry, 447,30 kn

Superdry, 559 kn

Superdry, 447,30 kn

Superdry, 559 kn

Adidas, Peek&Cloppenburg, 599 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Hlače – put do ženske garderobe

Tri varijante muške dolčevite

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići