Vrući komadi na sniženjima

Top kupaći kostimi

Kupaći kostimi najtraženiji su ljetni odjevni komadi iz kojih najradije ne bismo izlazili cijele sezone. Ne samo zbog visokih temperatura zbog kojih nam i najtanji materijali predstavljaju dodatno opterećenje, nego zato što označavaju bezbrižnu stranu ljeta – godišnje odmore. Pa ako se i vi spremate iskoristiti svoja dva tjedna na omiljenoj destinaciji koja uključuje kupanje, vjerujemo da razmišljate o kupnji barem još jednog modela. Srećom, još traju sezonska sniženja na kojima ih možete uloviti i po gotovo upola manjim cijenama. Prije nego što zavirite u naše prijedloge, provjerite koji vas sve popusti očekuju u City Centeru one East, West i Split jer sigurno je ostala još koja sitnica koju niste ulovili prije putovanja.

Crni kupaći kostimi možda jesu bezvremenski odabir koji će vas služiti godinama, no mogu biti itekako upečatljivi i zanimljivi. Primjerice, crni bikini od lurex materijala istovremeno je i decentan i primjetan, pa će biti odličan odabir ako uz kupanje i sunčanje planirate odlazak na beach party. Želite li, pak, provesti aktivan godišnji odmor na plaži i prije svega se želite opustiti dugim plivanjem, veslanjem na SUP-u ili ronjenjem, jednodijelni sportski kupaći kostim bit će idealan ulog na sezonskim sniženjima.

Gornji dio, Terranova, prije 15,99 € (120,48 kn) sada 12,99 € (97,87 kn); donji dio, Terranova, prije 9,99 € (75,27 kn) sada 6,99 € (52,67 kn)

Adidas, Hervis, prije 38,99 € (293,77 kn) sada 29,99 € (225,96 kn)

Barbiecore ili mermaidcore, sasvim je svejedno, jer će oba mikrotrenda garantirati hit look sezone. Posebice na plažama i Instagram fotkama. Osim toga, riječ je o toliko sličnim stilovima da ćete jednim kupaćim kostimom moći ispoštovati oba trenda. Lila bikini s presijavajućim nitima, kao i nježna ružičasta nijansa s dodatkom perlica izgledat će jednako efektno, pogotovo kad koža poprimi toliko željenu preplanulost.

Gornji dio, Bershka, prije 9,99 € (75,27 kn) sada 7,99 € (60,20 kn); donji dio, Bershka, prije 7,99 € (60,20 kn) sada 5,99 € (45,13 kn)

Gornji dio, Calzedonia, prije 21,90 € (165,01 kn) sada 10,95 € (82,50 kn); donji dio, Calzedonia, prije 21,90 € (165,01 kn) sada 10,95 € (82,50 kn)

Iako će većina savjetovati da sezonska sniženja iskoristite za investicijske komade koji će vas služiti godinama, šteta bi bila ne iskoristiti ih i za nabavu pokojeg odvažnijeg komada. Ludi uzorci na kupaćim kostimima genijalan su način isticanja, ponajviše ako dolaze na jednodijelnim modelima koje uglavnom percipiramo kao bazične varijante. Ako ipak više volite bikinije, jedna varijanta u vibrantnoj nijansi i izazovnom kroju bit će savršen način za postizanje wow efekta na plaži.

Desigual, prije 79,95 € (602,38 kn) sada 47,97 € (361,43 kn)

Gornji dio, Mango, 19,99 € (150,61 kn) sada 15,99 € (120,48 kn); donji dio, Mango, prije 15,99 € (120,48 kn) sada 9,99 € (75,27 kn)

Foto: Bershka, Mango, Calzedonia i press

INSPIRIRAJTE SE

Viralni modni hitovi na sezonskom sniženju

Balerinke stilizirane do savršenstva

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići