Wellness za kožu

Iz udobnosti vlastitog doma

Dobro je poznata činjenica da kožu nakon ljetnih, aktivnosti na suncu treba oporaviti. Sitne borice, hiperpigmentacijske mrlje, suhoća i općenito umoran izgled kože nikome ne laska, stoga treba učiniti sve kako bismo koži vratili optimalne dobrobiti i zdrav izgled.

Kozmetička industrija daleko je dogurala, pa u svojoj kupaonici danas možemo imati uređaje koji će našoj koži podariti wellness učinak, a bez odlaska u kozmetički salon. Da biste dubinski očistili i hidratizirali kožu lica, danas više ne morate zakazati termin u salonu jer to možete sami učiniti u vlastitoj kupaonici, a pritom i primati savjete o njezi putem aplikacije na mobitelu. Beauty industrija učinila je mnogo, pritom i smanjila kozmetičke aparate koji su sada džepnih dimenzija, a skidaju i nekoliko godina s lica. Pametna je investicija pronaći onaj koji vam odgovara kako biste svoje beauty tretmane mogli obavljati na vrijeme i po danu, i po noći. Naime, osim njege prije spavanja i nakon buđenja, u svoju njegujuću rutinu možete uključiti i, primjerice, svilenu masku za spavanje koja će blagotvorno djelovati na zaglađivanje bora, a kožu učiniti mekom i podatnom.


Uređaj za učvršćivanje kože lica, Foreo Bear Fuchsia, Santa Domenica, 259 € (1951,44 kn)


Uređaj za čišćenje lica, HoMedics FAC-700-EU, Elipso, 79 € (595,23 kn)


Svilena maska za spavanje, Zara, 21,99 € (165,68 kn)

Jasno, bez kvalitetne kozmetike i odgovarajućih preparata nema rezultata. Stoga, kada krenete u potragu za savršenom formulacijom, imajte na umu da ona mora odgovarati vašem tipu kože, ali i vašem „problemu“ kao i mjestu gdje se nalazi. Mudro je nakon 30. godine u njegujuću rutinu uvrstiti i određenu kremu za kožu vrata i dekoltea jer to je područje često nepravedno zanemareno, a izloženo je suncu baš poput lica. Također bi bilo pametno koristiti i kremu ili gel protiv znakova umora jer, nažalost, s godinama ne postajemo odmorniji nego umorniji!
Serume, poput onih koji se bore protiv sitnih mrljica i nepravilnosti na koži, treba koristiti tijekom cijele godine, a ne samo nakon ljeta kada je šteta već učinjena. Ali, ne brinite – nikada nije kasno da počnete s dobrim navikama!


Regenerativna krema za vrat i dekolte, 40 ml Dr. Hauschka, bio&bio, 50,69 € (381,92 kn)


Koncentrirani vitaminski serum, Superba C, 30 ml, Skintegra, dm, 26,53 € (199,90 kn)


Hidratantna gel krema za lice protiv znakova stresa i umora, iD-STRESS, 50 ml, Dr. Brandt, Mandis Pharm, 59 € (444,53 kn)

Foto: press

INSPIRIRAJTE SE

Back to office bez stresa by Saša Joka

Mašna – dodatak koji vrišti romantikom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići