Za isticanje ove jeseni odjenite jarke ružičaste tonove

Hit boje sezone

Ako ste mislili da će hladne sezone odnijeti jarke boje u modnu povijest – prevarili ste se. Možda neće biti onoliko zastupljene kao što su bile ljetos, ali i dalje su tu i vladaju trendovima. Isto kao i unazad par mjeseci, tako i sada, govorimo o širokom spektru boja među kojima će se pronaći savršena za svakoga. No jedna se ističe kao ključna. Vibrantna ružičasta osvaja svojom primjetnošću, ali i vedrinom koja je za kišnih dana itekako dobro došla.

Ružičaste nijanse uglavnom povezujemo s lutkom Barbie. Samim time u modernom društvu dobiva konotaciju ženstvenosti ili, još češće, djevojačke naivnosti. Ipak, jarki ružičasti tonovi mogu biti itekako moćni i nositi snagu i težinu. Stoga nije ni čudno što je upravo ružičasta boja simbol borbe protiv raka dojke te one protiv vršnjačkog nasilja. Baš će zato listopad pred nama, kao mjesec obilježavanja borbe protiv raka dojke, biti savršeno vrijeme da svijetu pokažete svoje odjevne kombinacije kojom dominira intenzitet ove očaravajuće boje.

Zara, 499,90 kn (66,35 €)

Grudnjak, Tezenis, 129,90 kn (17,99 €); gaćice, Tezenis, 59,90 kn (7,29 €)

Moje cipele, 279,90 kn (37,03 €)

U isto vrijeme, ružičasta može predstavljati i djetinju razigranost i modnu maštovitost. Ponekad će čak značiti i hrabrost te odvažnost, osobito na mjestima na kojima uglavnom vladaju kombinacije u neutralnim tonovima. Ružičasta je odjeća kao stvorena za igranje modom i razbijanje monotonije. Posebice kad ih spajate s crnim komadima kojima, ma koliko elegantni bili, ponekad nedostaje dašak vedrine. A slijedi li vam odlazak na vjenčanje, ružičasta će haljina biti pun pogodak jer je ova boja u isto vrijeme povezana i s ljubavlju. Stoga ove jeseni, kad se želite istaknuti, biti totalno u trendu i iskazati svoju snagu, pa i solidarnost – odjenite ružičastu i zablistajte u kišnom sivilu.

Mango, 449,90 kn (59,17 €)

Kate Gray, Humanic, 759 kn (99,95 €)

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 299,95 kn (39,81 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ultimativna inspiracija za odličan retro izgled

Soft vs. Cool – koji stil birate?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići