Zadani okviri

Ultimativne modele sunčanih naočala za vruću sezonu možemo podijeliti na tri osnovna modela, a to su – mačkaste, okrugle te avijatičarske tankih metalnih okvira

Njihova stakla i dalje mogu biti hit metalizirana, a najugodnija za oči su smeđa. Možete birati i plava, zelena ili pak ružičasta, ukoliko volite gledati svijet drugačijim očima!

Christan Dior, Ghetaldus Optika, 2394 kn

Već svima dobro znani mačkasti okviri sada se nose u što užoj varijanti.  Ove su sezone u trendu nešto manji okviri koji su nakon nekoliko godina vladavine s trona zbacili one velike koji su u holivudskoj maniri prekrivali gotovo pola lica.

Vogue, Optika Anda, 850 kn

I osim klasičnih crnih, sada se nose oni u bojama, a in su crveni, ali i tigrasti okviri. Okrugli modeli vrlo su specifični i za njih treba i doza modne hrabrosti, naročito za one s upečatljivim okvirima. No, osim metalnih, poželjni su i oni plastični i to opet u raznim nijansama, a uz neutralne ljetne outfite odlično će se uklopiti upravo bijeli.

Zara, 119,90 kn

Mango, 129,90 kn

D&G, Optika Optotim, 4212,44 kn

Pogled ćemo skrivat i ispod neodoljivih avijatičarskih naočala te njihovih brojnih inačica, pa ćemo osim klasičnih moći odabrati i one s dodacima, poput tigrastih krila i s pojačanim gornjim dijelom okvira. A tko želi, može isfurati i one u obliku srca – također neće pogriješiti!

Ray-Ban, Endi Centar, 1170 kn

H&M, 49,90 kn

https://www.instagram.com/p/BiHWoXFjtdJ/?taken-by=lauraescanes

https://www.instagram.com/p/BiJ7sz4D-06/?taken-by=jeannedamas

https://www.instagram.com/p/BhowKkjl4cX/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/BiRO5f7AmR9/?taken-by=carodaur

https://www.instagram.com/p/BiQnLS_he-O/?taken-by=emily_luciano

https://www.instagram.com/p/BiPgB6ZjsZU/?taken-by=josephineskriver

https://www.instagram.com/p/BhOaDWUn32X/?taken-by=imlaurenblack

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Mamice – sretan ti tvoj dan!

Lookovi za top rekreaciju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići