Zanimljiv modni povratnik

Cool komadi u genijalnom uzorku vratili su se u naše garderobe

Sedamdesete su ga dovele na scenu, devedesete su ga obožavale, a nove modne generacije objeručke prihvatile i vratile na tron street style uzoraka. Naravno, riječ je o ludom tie dyeu koji je kao stvoren za nevjerojatno cool kombinacije koje neće proći nezamijećeno.

Iako smo ga najviše navikli viđati na klasičnim T-shirtovima, ove zime dobio je posebno mjesto u nenadmašnom trendu loungeweara. Za razliku od prošlih dekada, sada dolazi u nešto nježnijim i decentnijim paletama. Baby ružičasta varijanta na gornjem dijelu trenirke super će se nositi i na isprane traperice mom kroja, ali i u kombinaciji s donjim dijelom crne boje. Siva će varijanta svoje mjesto pronaći u baš svakoj kombinaciji boja u opuštenom i cool looku.

C&A, 99,90 kn

Zara, 229,90 kn

Naravno, tie dye nije zaobišao niti donje dijelove na kojima izgleda posebno moćno. Sasvim je svejedno odlučite li se na kombinaciju ne-boja u ovome uzorku ili za jače nijanse poput ljubičaste ili plave jer s niti jednom varijantom nećete pogriješiti. Ako želite postići balans, kombinirajte ih s basic majicama punih boja. No ako želite cool statement look, onda im dodajte prateće gornje dijelove trenirki u istom uzorku.

New Yorker, 129 kn

Bershka, 149,90 kn

A kako bismo odali počast njegovoj glavnoj eri, ludim sedamdesetima, na popis dodajemo i oversized haljinu kratkih rukava. I moramo priznati kako jedva čekamo proljeće i ljeto kad ćemo ju po gradu šetati u paru s voljenim platnenim tenisicama za nevjerojatan retro street style look.

H&M, 99,90 kn

Foto: C&A, H&M i press

INSPIRIRAJTE SE

Modni favoriti za preživljavanje zime

Tko može odoljeti Mickeyju Mouseu?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići