Zapečaćeno poljupcem

Iako je ljubav sve što vam treba, i nakit je dobrodošao. Naravno kao poklon, jer upravo je on jedan od najomiljenijih darova za Valentinovo

Stoga svoje umijeće darivanja podignite na višu razinu. S ručno dovršenim nakitom izrađenim od nepatvorenog srebra zaista ne možete pogriješiti. Popularni brand nakita Pandora predstavio je kolekciju koja pršti neodoljivim simbolima ljubavi. A osim što možete kombinirati gotov nakit, Pandora vam nudi mogućnost da ga i personalizirate!

Ogrlica s porukom, 545 kn; naušnice, 620 kn; prsten, 355 kn

Privjesci, 275 kn, 355 kn, 385 kn, 590 kn

Naime, suvremeni nakit s motivom priča svoju priču slovima, ali i simbolima, stvarajući jedinstvene i osobne poruke, baš kao i mogućnost gravure. Primjerice, možete odabrati prsten s upečatljivim sjajnim kamenom u obliku srca koji je ukrašen gravurom ‘You & Me’. Tako će ovaj ručno dovršeni nakit na jedinstven način odati počast vašoj romansi. Recite „volim te“ darujući specifičan i vječan nakit, jer djela govore više od riječi.

Privjesak, 305 kn

Privjesak, 385 kn

 

Ogrlica i medaljon, 1.015 kn; privjesak lokot, 80 kn; privjesak ključ, 80 kn; naušnice, 305 kn

 

Prsten, 305 kn

 

Privjesci, 230 kn, 305 kn, 545 kn

Prstenje, 305 kn, 305 kn, 385 kn, 545 kn

Foto: Pandora press

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići