Zašto toliko volimo „off white“ tonove?

Bijela koja nije bijela

Bijela odjeća može biti poprilično riskantna za nošenje. Iako zbog svoje svježine prekrasno pristaje proljetnim i ljetnim mjesecima, nezahvalna je za održavanje. Osim toga, bijela odjeća kao da priziva nezgode koje će rezultirati velikim mrljama koje se na drugim bojama možda ne bi ni primijetile. Stoga i ne čudi što brojni zaziru od nošenja ove svijetle nijanse osim za prigode u kojima je to baš nužno. No, prava je šteta ne obogatiti dnevne lookove svjetlinom koja će nam itekako koristiti za odbijanje vrelih sunčevih zraka.

Tu izvrsno uskaču prljavobijeli tonovi koji se danas sve češće pronalaze pod nazivom off white. Riječ je o bojama koje su nastale miješanjem bijele baze s primjesama žute, ružičaste, sive ili zemljanih boja. Rezultat tih miješanja su nijanse koje donose svjetlinu bjeline, ali su u isto vrijeme prigušene i jednostavnije za nošenje. Uz to, ovi su tonovi praktičniji za održavanje jer ih možete prati bez straha od one neželjene diskoloracije koja se nakon nekog vremena pojavi na svakom bijelom odjevnom komadu. Pritom, off white boje donose toplinu koja nedostaje bijeloj odjeći, pa se puno lakše kombiniraju s drugim bojama. Pripadate li i vi većini koja iz već spomenutih razloga izbjegava bijelu odjeću, u ovim ćete nijansama pronaći svoju idealnu varijantu.

Pull&Bear, 25,99 € (195,82 kn)

Hugo Boss, Peek & Cloppenburg, 499,99 € (3767,17 kn)

Stradivarius, 25,99 € (195,82 kn)

Kad je riječ o problematici nošenja bijelih komada u svakodnevnim kombinacijama, obuća i modni dodaci na vrhu su popisa nepoželjnih. Osim bijelih tenisica, obuća u ovom svijetlom tonu nije nešto što se često vidi u svakodnevnim outfitima, a to je prava šteta jer se propušta mnoštvo izvrsnih kombinacija, osobito onih s proljetnim i ljetnim suknjama te haljinama. Međutim, odabirom off white sandala osvježit ćete svaku odjevnu kombinaciju ove sezone, a pritom izbjeći neželjeni odsjaj i blještavilo koji nas često smetaju na bijeloj obući. U slučaju da preferirate ležerne kombinacije i ne možete zamisliti dnevni outfit bez tenisica, off white opcija bit će odlična nadopuna vašoj kolekciji. Uz nju ćete imati idealnu alternativu klasičnim bijelim tenisicama koje će u narednim tjednima okupirati outfite.

Marella, 205 € (1548,34 kn)

Zara, 29,95 € (225,66 kn)

s.Oliver, 35,99 € (271,17 kn)

Foto: Pull&Bear i press

INSPIRIRAJTE SE

Jednostavni komadi po mjeri elegancije

Capsule komadi kao vjesnici proljeća

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići