Zavodljiva i romantična čipka

I dalje je među omiljenima

Čipka kao bezvremenska tekstura vječna je inspiracija dizajnerima te je, neovisno o sezoni, gotovo sastavni dio kolekcija većine brendova. Vjenčanice i outfiti za posebne prigode nekad su bez nje bili gotovo nezamislivi, no u dnevnim se outfitima ne pojavljuje toliko često. Međutim, svakih nekoliko godina čipka se vrati među favorite i tada zasja u svom punom sjaju te postane stalan gost romantičnih, ali i seksepilnih odjevnih kombinacija.

Sve ljubiteljice ženstvenih i romantičnih kombinacija znaju da čipka gotovo i nema konkurenciju. Osobito se to odnosi na bluze, košulje i haljine koje imaju taj poseban štih što outfitu, neovisno o tome je li riječ o modernom ili tradicionalnom kroju, daje vintage efekt. Čipkasta košulja koja kombinira biserne gumbe i satinirane ili viskozne detalje, poput visoka ovratnika koji se može vezati u neodoljivu mašnu, bit će jedan od najromantičnijih odjevnih komada koji ćete moći nositi i u svakodnevnim kombinacijama. S druge strane, dodamo li istoj čipkastoj osnovi duboki V izrez, ovaj ženstveni retro komad postaje izazovna osnova večernjih outfita. No, može čipka biti i razigrana te vam podariti odličnu bazu za maštovite lookove. Dokaz tome je i ova žuta haljina koja će savršeno pristajati ljetnim mjesecima i šarenim modnim dodacima.

Zara, 15,99 € (120,48 kn)

Stradivarius, 7,99 € (60,20 kn)

H&M, 29,99 € (225,96 kn)

Iako će većini pri spominjanju čipke na odjevnim komadima misli prvo odlutati na glamurozna i ženstvena izdanja, ova ljupka tekstura može biti itekako seksepilna. I ne, ne mislimo pritom isključivo na donje rublje, iako će ono poslužiti kao inspiracija. Povratkom mode ranih dvijetisućitih među vodeće trendove, vratili su se i kratki topovi. Sami po sebi poprilično izazovni i otkrivajući, u čipkastom izdanju dobivaju sasvim novo lice koje se idealno uklapa u večernje kombinacije. Tamne nijanse posebno su interesantne jer čine kontrast između kože i topa očitijim te tako pojačavaju izazovnost ovog odjevnog komada. Ipak, ispod čipkastog topa nužno je nositi adekvatan grudnjak. Ponajprije se to odnosi na njegov dizajn koji vam mora pružiti sigurnost, a potom i na boju koja treba biti ista ili vrlo slična nijansi topa. No, baš kao i ženstvene varijante, i ove seksepilne nisu rezervirane isključivo za neutralan kolorit. Naprotiv, i pastelni tonovi mogu biti jednako zavodljivi.

Bershka, 4,90 € (36,92 kn)

Mango, 15,99 € (120,48 kn)

Terranova, 6,99 € (52,67 kn)

Foto: Pexels, Stradivarius i press

INSPIRIRAJTE SE

Modni i beauty ljetni aduti

Počela su ljetna sniženja!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići