Ženstveni trag

Haljina koja sasvim opravdano nosi titulu najženstvenijeg odjevnog predmeta, uvijek je modno zanimljiva, a sada je u središtu zbivanja ona obojena prugama

Bez obzira na smjer i položaj, prugice haljinama daju poseban šarm. No, osim estetskog, one vam mogu pružiti i odličan vizualni efekt. Naime, okomite pruge će naizgled izduljiti vašu figuru pa, ukoliko želite izgledati tanje i više, birajte upravo takve haljine te ih nosite u kombinaciji s visokim potpeticama, a na odmet neće biti ni dugačka ogrlica koja ima isti efekt.

Haljina poput ove idealna je u svojoj igri prugicama. Naime, osim što će njene okomite pruge izduljiti siluetu, one na grudima će poprsje učiniti bujnijim. Što se pak boja tiče, crvena je uvijek idealan izbor za naglašavanje ženstvenosti.

Springfield, 299 kn

Sličan učinak postići ćete s ovom haljinom-košuljom, jedino što će kosi kroj donjeg dijela naglasiti vaše bokove, a pojas struk.

Stradivarius, 229,90 kn

Sve mršavice i skladno građene žene bez problema si mogu priuštiti model haljine poput ove, koju možete isfurati za poslovni stil u spoju s blejzerom i klasičnim salonkama.

Comma, 1099 kn

Haljina na bretele lijepo će naglasiti ramena, a bijela boja preplanuli ten. Kombinirajte je uz omiljene tenisice i traper jaknu.

Mango, 349,90 kn

Raznobojne i različite prugice čine zanimljiv dezen na haljini koja je također tu kako bi vašu figuru učinila izduljenijom, a grudi manjima.

C&A, 199 kn

Ovaj lagani model s kratkim rukavima odličan je za prijelazno razdoblje, a jednako dobro izgledat će uz natikače, ali i tenisice te velike platnene ili kožne torbe.

Esprit, 391,30 kn

https://www.instagram.com/p/Bl4WP0SgVPC/?taken-by=laureenmuy

https://www.instagram.com/p/BlpnOUunmci/?taken-by=imlaurenblack

https://www.instagram.com/p/BltRzQbHCQ4/?taken-by=lauraescanes

https://www.instagram.com/p/BmOGRD7H510/?taken-by=somethingnavy

https://www.instagram.com/p/Bl-4xs1nV3s/?taken-by=somethingnavy

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Crno-bijelo

Visoki struk i pojas

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići