Ženstvenost na djelu

Atraktivno donje rublje, elegantni baloneri i chic torbice ključni su komadi neodoljivog proljetnog looka

Njegov jedini smjer je ženstvenost bez premca začinjena visokim potpeticama i upečatljivim parfemima koji naglašavaju osobnost, jer kako je svojedobno izjavila legendarna Coco Chanel – „Parfem o ženi kaže više no njezin potpis.“

Najpopularniji komad sezone zasigurno je baloner čija tekstura od velura oponaša otmjenu brušenu kožu. Boja? Bež ili pak ona u konjak nijansi.

Baloner, H&M, 349 kn

Torbica retro dizajna dolazi u pastelno ružičastoj, koja poput vjesnika proljeća najavljuje najnovije it kolekcije.

Torba, Mango, 199,90 kn

Otmjeno i zavodljivo epiteti su koji opisuju ovaj ženstveni bodi koji odlikuje igra skrivanja i otkrivanja te glatkih i čipkastih tekstura.

Bodi, Yamamay, 379 kn

Sandale u lak varijanti uvijek će izgledati jako elegantno, naročito ako su im remenčići tanki i optočeni kristalićima, a potpetice visoke.

Sandale, Nine West, 559 kn

Intenzivan i nježan, ovaj miris karakterizira strastvenost, a sastoji se od drvenastog mošusa s dodatkom frezije, majske ruže i soka ribiza.

Parfem Armani Si 30 ml, dm, 389,90 kn

INSPIRIRAJTE SE

Komadi koji stil znače

Minimalizam

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići