Ženstvenost na djelu

Bodi je kao vrlo ženstven komad uvijek modno zanimljiv pa iako primarno spada u kategoriju donjeg rublja, sada je aktualan kao svojevrstan miks rublja i gornje odjeće

I kao takav je neodoljiv, ali i praktičan jer odlično prianja uz tijelo i ne izvlači se iz suknji i hlača. Možete ga pronaći u čipkastoj, pripijenoj ili pak formi bluze  – u tanga ili klasičnom obliku. Jednostavan crni bodi možete nositi u sportskoj, ali i elegantnoj varijanti uz crnu plišanu suknju. Dodajte blještav nakit i neodoljiv outfit je zagarantiran.

Intimissimi, 199 kn

Nešto izazovniji model načinjen je u spoju transparentnih i iscrtanih dijelova. Ukoliko ga isfurate uz suknju, djelovat će poput haljine, a vrlo zanimljiv i izazovan outfit ostvarit ćete odjenete li ga uz odijelo.

New Yorker, 129 kn

Tako poželjna zelena nijansa u obliku bodija čipkaste teksture idealna je za blagdanske lookove ispod haljina, ali i kao izazovan detalj ispod sakoa.

Lisca, 569 kn

Bodiji kao elegantne bluze jako su traženi modeli. Za što otmjeniju kombinaciju birajte onaj u kombinaciji prozirnih elemenata, čipke i volana ili u preklopnoj formi, s raskošnom teksturom upotpunjenom svjetlucavim lame nitima.

Tezenis, 185 kn

Zara, 229,90 kn

Za dnevnu varijantu poigrajte se bodijem u blijedoružičastoj nijansi. Nosite ga uz omiljene traperice, raskošne marame i puno narukvica.

Yamamay, 239 kn

Foto: Shutterstok i press

INSPIRIRAJTE SE

Plava bunda

Kako nositi modni klasik

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići