Zimske pastele

Iako se pastelne nijanse percipiraju kao vjesnici proljeća, one se sasvim zasluženo nalaze i na zimskim chic komadima

Modne će stručnjakinje itekako dobro znati kombinirati, primjerice, tirkizni kaput i uggsice ili pak vunenu haljinu i ružičastu jaknu. Dajte si slobodu i uživajte u nježnim bojama i hladnoj zimi. Vesta boje pistacije u minimalističkom izdanju super je par trapericama i mekom šalu, a kako bi sve bilo u stilu, ne zaboravite na pastelnu torbicu.

Vesta, New Yorker, 99,90 kn

Svaka modno osviještena žena trebala bi u svom ormaru imati oversized kaput koji je favorit sezone, naročito ako je u nježnom spektru.

Kaput, Bershka, 299,90 kn

Pletivo je obilježilo ovu zimu i to u svim izdanjima, a jedno od popularnijih je haljina u varijanti dolčevite sa zanimljivim reljefnim motivima.

Haljina, Orsay, 249,90 kn

Hladni mjeseci ne mogu proći bez puf jakne, koja sada dolazi u kratkoj formi i djevojačkoj, ružičastoj nijansi.

Jakna, Stradivarius, 229,90 kn

Tople i udobne čizme od brušene kože podstavljene krznom najbolji su izbor, a možete ih kombinirati uz omiljene kapute i pernate jakne.

Čizme UGG, Office Shoes, 1390 kn

Foto: Shutterstock i press

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići