Zimski accessories

Urbana modna scena, osim chic odjeće, podrazumijeva i upečatljive dodatke koji će se istaknuti svojom atraktivnošću, odnosno samim dizajnom

Ove sezone ne možete proći kao modni znalac ukoliko nemate barem jedan atraktivan detalj, bilo da se radi o kapi, šalu ili pak popularnoj vunenoj traci. Birajte blještavo, toplo, sa životinjskim printovima, a najvažnije je da je neodoljivo i originalno. Obična crna kapa učas je postala precool uz malene blještave dodatke, uši optočene cirkonima. Tako ćete bez problema naglasiti svoj jedinstveni zimski look.

Kapa, Aldo, 149 kn

Traka za glavu koja se sramežljivo pojavila kao trend prošle godine, ove je sezone uzela maha i smjestila se visoko na top ljestvici modnih detalja, a najpopularniji su pleteni modeli upotpunjeni raskošnim kamenčićima.

Traka za glavu, Aldo, 99 kn

Zebrasti uzorak izrazito je popularan pa gam osim na kaputima, torbama i ruksacima, možete pronaći i na aktualnoj kapi s krznenim pomponom.

Kapa, comma, 209 kn

Rukavice su obavezan dio svakog stylinga. Svakako nabavite više modela, kako biste ih mogli kombinirati uz baš sve kombinacije tijekom hladnih mjeseci, vunene, kožne, bez prstiju, dugačke…

Rukavice, Peek&Cloppenburg, 119,95 kn

Krzno je već obilježilo ovu zimu, a tako će biti i u nastavku sezone. Ne možete pogriješiti ukoliko investirate u dobar komad, poput krznenog šala s leopard šarama.

Krzneni šal, s.Oliver, 239 kn

Poštarske kape kao da su postale klasik koji nam se uvijek iznova vraća – samo je izbor sve veći i elegantniji.

Kapa, Springfield, 119 kn

View this post on Instagram

Moody Saturday ? #weekend #cozyhome #winteroutfit

A post shared by Nina Schwichtenberg (@fashiioncarpet) on

View this post on Instagram

Disneyland day 1 with the family #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Zimsko izdanje

U planine!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići