Život na visokoj flatformi

Glumica Nataša Janjić i blogerica Anita Dujić na gradskim su ulicama snimile atraktivnu kampanju za domaći brand obuće Guliver

Nova Guliverova kolekcija, koju su prve isprobale glumica Nataša Janjić i blogerica Anita Dujić, miks je sportskog duha i eklektičnog dizajna. Tako domaći proizvođač Guliver spaja najbolje iz oba svijeta u novoj kolekciji cipela, čiji prepoznatljiv dizajn donosi modele iz kojih nećete izlaziti.

Naime, njihove sportske cipele povišenog flatform potplata u nekoliko visinskih varijanti donose inovacije u samoj proizvodnji. Svi modeli su ručno šivani te spajaju vrhunsku kvalitetu talijanske kože i kontroliranu izradu domaćih postolara.

Njihove robusne forme ublažene su metalik sjajem kože te dekoracijama od crne nabuk kože, dekorativnim prošivima, predimenzioniranim kamenčićima, ali i crvenim nijansama. Ove sportske flatforme odlikuju se izrazitom udobnošću.

Iako je Guliverova aktualna kolekcija cipela snažno casual orijentirana, odlično će se uklopiti i u stroge poslovne kombinacije, kojima će dati dozu mladenačke svježine. U urbanim će pak lookovima izvući ono najbolje iz romantičnih haljina cvjetnog dezena, oversized pletiva, ali i sveprisutnih kariranih uzoraka.

Najnoviju kolekciju ovih cipela potražite u Guliver trgovini City Centera one Split.

 

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići