ŽIVOT U DOBA KORONE

Opuštanje mjera ne znači zaboravljanje jednostavnih pravila kojima sprječavamo širenje zaraze.

Mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite polako popuštaju, a životi poprimaju sasvim novi oblik “normalnoga”. I dok se uhodavamo u novi ritam, ne treba zaboraviti savjete kojima ćemo najbolje zaštititi sebe, ali i svoje najmilije.

Socijalno distanciranje

Što je manji međusobni kontakt, manja je vjerojatnost zaraze. Naravno, to ne znači da ćete prelaziti na drugu stranu ulice kada vidite poznatu osobu – ali ne zaboravite držati razmak od minimalno dva metra prilikom pozdravljanja. Također, rukovanje i zagrljaje čuvajte za neka druga vremena.

Dezinfekcija ruku

Zlatno pravilo koje smo naučili još u vrtiću glasi: higijena je pola zdravlja! Upravo zato se pobrinite da vam ruke uvijek budu čiste. Ukoliko ste izvan doma, poslužite se dezinfekcijskim sredstvom kojim ćete se reducirati broj mikroorganizama. Važno je primijeniti ga temeljito, uključujući područje između prstiju, nokte, površinu ispod nokta i palčeve.

Tinktura gel za suho pranje i dezinfekciju ruku 150 ml, Farmacia, 29,90 kn

Pamučna maska za lice

Uz mjere socijalnog distanciranja te učestalo pranje i dezinfekciju ruku, maske su svakako jedna od nezaobilaznih stvari kojima osiguravate zaštitu od zaraze.

Upravo zato donosimo tutorijal uz koji ćete, korak po korak, izraditi vlastitu pamučnu masku koja će poslužiti kao fizička barijera za zaštitu od kapljica. Takva maska funkcionalna je maksimalno četiri sata, nakon čega je potrebno skinuti je I oprati kako bi bila spremna za ponovno korištenje.

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići