Plise suknja

Mnoge žene zaziru od plisea i suknji s faldama jer vrlo često ne laskaju figuri, čineći bokove širima nego što oni uistinu jesu

Upravo zato ovakve odjevne komade pažljivo birajte. Recimo, uvijek dobar izbor jest plise Soleil, koji iz uskih faldi prelazi u široke te nježno i elegantno pada uz tijelo.

Kada pronađete suknju ovog tipa koja vam pristaje, možete je nositi na brojne načine. Poigrajte se aktualnim i trendi dodacima, kao što su muške ravne cipele ili majica od baršuna s aplikacijom. Sve skupa obavezno uskladite s kaputom ili jaknom, recimo onom motorističkom s krznom. A da bi sve bilo još modernije umjesto torbice ponesite ruksak.

Jakna, Zara, 599,90 kn; ruksak Ralph Lauren, Peek&Cloppenburg, 1999 kn; suknja Jake*s, Peek&Cloppenburg, 379,5 kn; majica, Guess, 819 kn; cipele, Zara, 819 kn

Ako se odlučite za neku više retro verziju, nećete pogriješiti. U suvremenoj varijanti davne 70-e izgledaju potpuno moderno i svježe, a retro vesta ukrašena perlicama i kaput dvorednog kopčanja u istom stilu dodatno će razigrati suknju. Za one koji žele sve začiniti chich dodatkom, mala francuska beretka u ‘čupavom’ izdanju odličan je izbor. Kao zanimljiv kontrast svemu dodajte malenu torbicu upečatljivog dizajna.

Kaput, Stradivarius, 499,90 kn; torba Tommy Hilfiger, Peek&Cloppenburg, 899 kn; suknja Jake*s, Peek&Cloppenburg, 379,95 kn; kapa, Stradivarius, 79,90 kn; dolčevita, Fashion&Friends, 1299 kn; gležnjače, Nine West, 849 kn

INSPIRIRAJTE SE

Dolčevita haljina

Smeđe hlače

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići