Smeđe hlače

Jesen nam je stigla, a s njom i paleta zagasitih i toplih boja

Predivne smeđe nijanse – od khaki preko karamel pa sve do one čokoladne – savršene su za stilsku igru, baš kao i ove bazne hlače. Ukrašene mašnom i gumbima, čine izrazito šik komad prikladan za maštovite kombinacije.
Moderne gležnjače idealno pristaju uz ove 3/4 hlače mrkva kroja za opušteniju, blago rock verziju. Uz elegantnu košulju s decentnim prugama, ovaj outfit može biti odličan za posao, a uz cool kožnu jaknu super je opcija za izlazak. Nijanse smeđe iz ovog izloga također možete razigrati crnim detaljima, a naročito dobro pristaju uz tamnoplave i bež tonove.

Hlače, Stradivarius, 149,90 kn; torba, Carpisa, 269 kn; košulja, Mango, 169,90 kn; jakna, Zara, 399,90 kn; gležnjače, Stradivarius, 489,90 kn

Smeđa kao osnova jako lijepo pristaje i uz crvenkaste nijanse, poput boje opeke, cimeta ili vina. Ne libite se kombinirati jesenske boje zajedno, samo svakako izbjegavajte jake ili neonske nijanse jer one nikako ne komplementiraju smeđoj. Sako u boji karamele odlično ide uz ovakav model hlača, kao i ženstvene salonke u crvenoj nijansi. Ovu kombinaciju uz malo nakita možete stilizirati i za večernji izlazak ili party.

Hlače, Stradivarius, 149,90 kn; torba, Bershka, 119,90 kn; bluza, Mango, 299,90 kn; salonke, Zara, 349,90 kn; sako, Stradivarius, 229,90 kn

INSPIRIRAJTE SE

Karirana haljina

Sedamdesete su in

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići