6 mekanih torbi za svaki look

Traženi modeli

Torbe i torbice odavno su prerasle svoju funkcionalnu ulogu. Ovaj modni dodatak pokazatelj je stila, poznavanja trendova, a kad je riječ o dizajnerskom primjerku, znak je i prestiža. Stoga ne iznenađuje kako za neke modele postoje i dugačke liste čekanja dok se istovremeno njihove „imitacije“ u klasičnim trgovinama rasprodaju u samo nekoliko dana. Čak i ako ne padate pod utjecaj mase i trendova, sigurni smo da u svakoj sezoni i među svim silnim hitovima uvijek uspijete pronaći onu torbicu koja bi baš savršeno nadopunila vašu kolekciju. Ove sezone i vaš je odabir vrlo vjerojatno pao na jednu od mekanih varijanti, zato vam donosimo šest prijedloga.

Popis započinjemo ultimativnim trendom. Već je jasno da će proljetna sezona, koja još nije ni stigla, biti u znaku trapera, kako u odjeći, tako i u svijetu modnih dodataka, osobito torbica koje su preko noći preplavile trgovine i oduševile fashionistice. Dolaze u različitim varijantama, od pravog trapera sve do imitacija u obliku printa na koži koja donosi najtraženiji izgled u izdržljivijoj formi. Koju god opciju odaberete, nećete pogriješiti jer će se traper ovog proljeća jednako dobro nositi i u urbanim i u chic kombinacijama.

Stradivarius, 22,99 € (173,22 kn)

Mona, 259,90 € (1958,22 kn)

Ako je suditi prema pisanjima raznih modnih portala i magazina, kao jedan od vodećih trendova za sezonu pred nama nametnule su se mekane „napuhnutetorbe izrađene od glatke kože. Svoj ćete mekani model pronaći i u brojnim trgovinama, i to u gotovo svakoj dimenziji, stoga ćete bez problema uskočiti u ovaj trend i u dnevnim i u večernjim izdanjima. Ove zime poseban su hit bile moon torbice, čijoj se popularnosti niti u proljeće ne nazire kraj. Stoga, ako još niste, a željeli biste uloviti svoj primjerak – ne kasnite jer će i dalje biti jednako rado viđen dio svakodnevnih stylinga.

Deichmann, 13,80 € (103,98 kn)

Nine West, 23,56 € (177,51 kn)

Bez obzira na to što je vladavina preštepanih torbica završila i već se neko vrijeme ne nalaze na listama najtraženijih, i dalje su jedan od boljih odabira za elegantan efekt. Posebice odaberete li pufastu varijantu koja izvrsno kombinira klasičnost preštepanih modela i vodeći trend mekanih modela. U neutralnoj nijansi na mekoj koži ili imitaciji bit će komad kojem ćete se rado vraćati neovisno o trendovima. Ovisno o koloritu koji vlada vašim odjevnim komadima, posegnite za crnom torbom ili pak onom u zemljanim tonovima da biste dobili na broju kombinacija u koje ih možete uključiti.

Aldo, 63 € (474,67 kn)

My Lovely bag, 35,49 € (267,40 kn)

Foto: Stradivarius i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako izgledati chic u udobnim komadima?

Accessories za wow efekt

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići