6 mekanih torbi za svaki look

Traženi modeli

Torbe i torbice odavno su prerasle svoju funkcionalnu ulogu. Ovaj modni dodatak pokazatelj je stila, poznavanja trendova, a kad je riječ o dizajnerskom primjerku, znak je i prestiža. Stoga ne iznenađuje kako za neke modele postoje i dugačke liste čekanja dok se istovremeno njihove „imitacije“ u klasičnim trgovinama rasprodaju u samo nekoliko dana. Čak i ako ne padate pod utjecaj mase i trendova, sigurni smo da u svakoj sezoni i među svim silnim hitovima uvijek uspijete pronaći onu torbicu koja bi baš savršeno nadopunila vašu kolekciju. Ove sezone i vaš je odabir vrlo vjerojatno pao na jednu od mekanih varijanti, zato vam donosimo šest prijedloga.

Popis započinjemo ultimativnim trendom. Već je jasno da će proljetna sezona, koja još nije ni stigla, biti u znaku trapera, kako u odjeći, tako i u svijetu modnih dodataka, osobito torbica koje su preko noći preplavile trgovine i oduševile fashionistice. Dolaze u različitim varijantama, od pravog trapera sve do imitacija u obliku printa na koži koja donosi najtraženiji izgled u izdržljivijoj formi. Koju god opciju odaberete, nećete pogriješiti jer će se traper ovog proljeća jednako dobro nositi i u urbanim i u chic kombinacijama.

Stradivarius, 22,99 € (173,22 kn)

Mona, 259,90 € (1958,22 kn)

Ako je suditi prema pisanjima raznih modnih portala i magazina, kao jedan od vodećih trendova za sezonu pred nama nametnule su se mekane „napuhnutetorbe izrađene od glatke kože. Svoj ćete mekani model pronaći i u brojnim trgovinama, i to u gotovo svakoj dimenziji, stoga ćete bez problema uskočiti u ovaj trend i u dnevnim i u večernjim izdanjima. Ove zime poseban su hit bile moon torbice, čijoj se popularnosti niti u proljeće ne nazire kraj. Stoga, ako još niste, a željeli biste uloviti svoj primjerak – ne kasnite jer će i dalje biti jednako rado viđen dio svakodnevnih stylinga.

Deichmann, 13,80 € (103,98 kn)

Nine West, 23,56 € (177,51 kn)

Bez obzira na to što je vladavina preštepanih torbica završila i već se neko vrijeme ne nalaze na listama najtraženijih, i dalje su jedan od boljih odabira za elegantan efekt. Posebice odaberete li pufastu varijantu koja izvrsno kombinira klasičnost preštepanih modela i vodeći trend mekanih modela. U neutralnoj nijansi na mekoj koži ili imitaciji bit će komad kojem ćete se rado vraćati neovisno o trendovima. Ovisno o koloritu koji vlada vašim odjevnim komadima, posegnite za crnom torbom ili pak onom u zemljanim tonovima da biste dobili na broju kombinacija u koje ih možete uključiti.

Aldo, 63 € (474,67 kn)

My Lovely bag, 35,49 € (267,40 kn)

Foto: Stradivarius i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako izgledati chic u udobnim komadima?

Accessories za wow efekt