Accessories za wow efekt

Viseće naušnice

Nekad je nakit bio neizostavan dio svakog ženskog outfita, od ležernog i poslovnog do onog glamuroznog. Navika ukrašavanja i oplemenjivanja kombinacija bila je norma koja se slijedila bez propitkivanja, no, s godinama gotovo se izgubila kad govorimo o svakodnevnim outfitima. Većina žena nosi iste naušnice danima, tjednima, čak i mjesecima bez promišljanja o tome jesu li u skladu s odjevnim komadima i stilom za koji su se odlučile taj dan. Ogrlice, pogotovo one izražajnije, gotovo da su i nestale iz ulične mode za vrijeme radnog tjedna. Još su samo ostale poneke narukvice i ručni satovi, a i njih sve više mijenjaju one pametne varijante sportskog prizvuka.

Međutim, bez obzira na to što uklapanje nakita zahtijeva određeno planiranje i spajanje, njegova je uloga nadogradnje kombinacije nemjerljiva s bilo kojim drugim modnim dodatkom. Osobito se to odnosi na naušnice koje, ovisno o dizajnu za koji se odlučite, mogu svu pažnju usmjeriti na vaše lice. Uz to, mogu postati i način izražavanja stila u prigodama koje zahtijevaju strogi dress code koji se odnosi na odabir odjevnih komada.

Zlatarna Dodić, 310,25 € (2337,58 kn)

Argentum, 26,01 € (195,97 kn)

Osim toga, malo koji accessories s tolikom lakoćom može ostavljati dojam luksuza i elegancije kao što to čine naušnice. Ne morate posezati za ekstravagantnim primjercima da biste postigli ovaj efekt. Dovoljan će biti promišljen odabir jedne varijante od plemenitih metala, i to kvalitetne izrade, kako biste ostavili dojam „skupoće“. Kad je riječ o dizajnu, svaka će žena odabrati idealan prema stilu koji preferira i odjeći koju nosi, no već je sad jasno da će trendi odabir ovog proljeća biti viseći modeli.

Morellato, Watch Centar, 67 € (504,82 kn)

Zaks, 312,17 € (2352,04 kn)

Naušnice u obliku tankog lančića koji samo visi do polovine vašeg vrata ili pak nešto glomaznija varijanta koja kombinira različite oblike, sasvim je svejedno. Jedino je bitno da se idealno uklapaju u vaš outfit i da ih nosite sa stavom. Cijenite li klasiku, zlatni komadi bit će najbolji odabir za nadopunu vaše kolekcije. Volite li, pak, svakog dana promijeniti stil prema trenutnom raspoloženju, bižuterija interesantnog dizajna bit će pun pogodak. No, u tom slučaju, početak proljeća svakako iskoristite za nabavu nekoliko varijanti kako biste na raspolaganju imali rješenje za baš svaki vaš outfit.

Aldo, 15,93 € (119,99 kn)

Zara, 12,95 € (97,57 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Moderni vamp outfiti stvoreni za osvajanje

Ogrnite se sa stilom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići