Muška jeans generacija

Traper se i u muškim kolekcijama nametnuo kao vodeći trend sezone koji će i u ovoj verziji prevladavati od glave do pete

Omiljeni traper komadi dostupniji su nego ikad prije i to u svim oblicima, od novčanika do kapa. Tako će ljubitelji ove iznimne i udobne tkanine itekako doći na svoje. Naime, proljetne kolekcije nude nam mnogo više nego što smo očekivali od jeansa, a sada je dopušteno, pa čak i poželjno odjenuti ga kao total look u kombinaciji hlača, košulje, jakne, pa i tenisica.

Tommy Hilfiger, Fashion&Friends, 929 kn

Replay, 850 kn

No neki će ići i korak dalje, pa će svoj traper outfit upotpuniti kapom i novčanikom. Apsolutna vladavina denima nudi brojne mogućnosti kombiniranja, ali i neupitne udobnosti. Ako ipak niste tip koji bi se odjenuo u traper od glave do pete, kao ključni komad sezone obavezno nabavite traper jaknu ili pak košulju i to u ispranoj varijanti, koja je trenutno najpopularnija. Trendseteri zasigurno neće odoljeti detaljima poput kačketa, koji je u ovoj varijanti apsolutni must have za sve muškarce kojima je stil na prvom mjestu.

s.Oliver, 479 kn

Springfield, 129 kn

Pull&Bear, 99,90 kn

Superdry, 799 kn

Levi’s, Europa 92, 599 kn

s.Oliver, 559 kn

Antony Morato, XYZ, 599 kn

s. Oliver, 399 kn

https://www.instagram.com/p/Bgjxsyjg4ri/?taken-by=marianodivaio

https://www.instagram.com/p/BgTT87YlV8A/?taken-by=pedrosoltz

https://www.instagram.com/p/BelPSo7DaPc/?taken-by=tommeezjerry

https://www.instagram.com/p/BJWXFpTgfML/?taken-by=johanneshuebl

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Odijelo šivano po mjeri

Što je muškarac bez sakoa?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići