Odijelo šivano po mjeri

Jedini shopping centar koji ima salon šivanja po mjeri je City Center one West u Zagrebu. Naime, u trgovini Varteks & više tako možete pronaći gotova odijela Di Caprio by Varteks, ali i uslugu šivanja odijela po mjeri T.Lord by Varteks

Maštate li o odijelu koje je izrađeno samo za vas i pristaje vam kao saliveno? Sada ga možete i imati, jer Varteksov salon šivanja po mjeri T.Lord by Varteks pruža mogućnost odabira tkanine, modela, unutarnju obradu i sve ostale detalje prema vašim željama. Tako će Varteksovi majstori ručno izraditi odijelo samo za vas. Vrhunsku kvalitetu izrade u Varteksu, koji ima tradiciju dugu cijelo stoljeće te preko 100 milijuna proizvedenih odijela, prepoznale su i najzahtjevnije europske modne kuće poput Hugo Bossa, J.Lindeberga, The Kooplesa.


T.Lord by Varteks je sinonim za odijelo i više. Varteksovoj stoljetnoj tradiciji i kvaliteti u izradi odijela dodana je najmodernija tehnologija koja daje maksimalnu preciznost pri krojenju i izradi odjeće. Tkanine najpoznatijih talijanskih proizvođača te znanje i iskustvo Varteksovih majstora i modnih savjetnika, kao i savršeno oblikovani modeli čine jedinstvena personalizirana odijela T.Lord.

Također, dobro je poznavati i tri osnovna stila odijela. Odijelo njemačkog stila ima ravne linije, blago je strukirano, ali vrlo elegantno te je idealan odabir za one koji vole osjećaj komocije koju pružaju ležerniji krojevi. Slim fit ili odijelo engleskog stila strukirano je i prati figuru, a uz njega savršeno pristaje prsluk. Nogavice su nešto uže, naročito u donjem dijelu.

No trenutno je najpopularniji extra slim fit ili talijanski stil. Odijelo naglašava figuru i izrazito je strukirano. Hlače su vrlo uske, a nogavice su kraće od klasičnih, do gornjeg dijela cipela. Udobnost garantira preciznost izrade, iako je riječ o najužem modelu odijela.

Sam proces šivanja po mjeri traje 20-ak dana uz jednu probu. U odabiru modela, tkanine i ostalih detalja pomoći će vam stručni stilisti. A kada sve odaberete, Varteksovi krojači izradit će samo vaš kroj odijela te ga sastaviti za prvu probu kada ćete dogovoriti kada i gdje želite da vam se isporuči odijelo. Najbolji odabir za svakog muškarca je personalizirano odijelo šivano po mjeri.

Kontakt
T. Lord salon nalazi se u sklopu prodajnog objekta Varteks & više u City Centeru one West u Zagrebu.
City Center one West, Jankomir 33

Kontakt telefon: 01/3879-098 ili gđa. Vesna Presečki Bodrožić, najava termina na tel: 099 219 0173.

Foto: Shutterstock i Varteks press

INSPIRIRAJTE SE

Bezvremenska elegancija

Modni pupoljci

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići