Ogrnite se sa stilom

Šalovi su i dalje ključni

Dnevne temperature možda jesu u porastu, ali one jutarnje i večernje i dalje nisu naklonjene obožavateljima toplih sezona. Minusi su još prisutni i traže tople odjevne komade, ali i modne dodatke. Osobito šalove koji dolaze u velikom broju modela, što pruža pregršt mogućnosti nošenja. Zato, ne samo da još nije vrijeme za pospremanje ovog ključnog zimskog dodatka, nego je vrijeme i za nabavu novog koji će vas služiti i sljedeće hladne sezone.

Šalovi nemaju isključivo praktičnu ulogu grijača u našim outfitima. Oni su izvrstan način unošenja živosti u često monotone i tamne zimske outfite. Karirane varijante i one kvadratnog uzorka jedne su od najpopularnijih kad je u pitanju ovaj modni dodatak. Osim toga, iako je proljeće pred vratima, omiljene trgovine i dalje nude široku paletu raznih kombinacija boja, među kojima će i klasičarke i eklektičarke pronaći svoj idealni primjerak.

Bershka, 12,99 € (97,87 kn)

Pull&Bear, 15,99 € (120,48 kn)

Iako će multicolor šalovi biti primjetan dodatak za podizanje dojma outfita i privlačenje pogleda, to ne znači da su jedina opcija za unošenje kolorita u zimske lookove. Naprotiv, i jednobojni šalovi mogu biti primjetni spojite li ih s monokromatskom bazom. Ipak, želite li odmjereniji izgled, umjesto vibrantnih tonova radije odaberite one prigušenije, koje ćete jednostavnije kombinirati. Uz to, za potpuno elegantan prizvuk šala koji ćete moći nositi i u toplijim danima odaberite tanju varijantu koja će izvrsno pristajati strukiranim kaputima.

Mango, 15,99 € (120,48 kn)

Stradivarius, 17,99 € (135,55 kn)

Međutim, za statement efekt šala nisu vam potrebne primjetne boje ili maštoviti uzorci. Dovoljna će biti i neutralna boja na interesantnom dizajnu ili materijalu. Krzneni šalovi posebno su poželjni u iznimno hladnim danima kad nam je potreban dodatan sloj topline. Neovisno o tome je li vaš krzneni šal u nekom od zemljanih tonova ili u jednoj od hit vibrantnih boja sezone, uvijek će podići dojam kombinacije. Čak i crne i tamnosive opcije mogu postati naglasni komadi vašeg outfita ako su interesantnog dizajna koji odskače od klasike. Dolčevita varijanta šala, koja kombinira elemente nekad iznimno popularnog bolera, definitivno će vas istaknuti u masi kojom prevladavaju klasični modeli.

Terranova, 2,99 € (22,53 kn)

Zara, 25,95 € (195,52 kn)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Hit čizme s Replay potpisom

Beauty školica: Čišćenje lica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići