Ako pitate nas, knjige su najbolji način zabave i opuštanja

Preporučujemo nove naslove u kojima ćete uživati

Stvar s čitanjem je, kad jednom otkrijete čari svjetova iz knjiga, povratka više nema. Po svemu se čini da nas moderne tehnologije mogu prilično dobro zabaviti, no nešto nedostaje. Sve digitalno je prebrzo, prejako, pre… na kraju, naporno. Čitanjem slijedite vlastiti unutarnji ritam te točno možete pronaći trenutak sklada kad ste dovoljno stimulirani, ali ne previše. Tako se istovremeno hranite sadržajem i odmarate. Čudesno! A sada prelazimo na naše preporuke novih naslova kojima ćete svoju ljubav za knjigama započeti ili dalje razviti. Napravili smo pravi miks koji povezuje samo jedno – užitak uranjanja u dobro štivo.

Dva života Lydije Bird – Josie Silver

Smješten u šarmantan ambijent engleskoga gradića, Dva života Lydije Bird topao je i duhovit roman britanske hit-autorice Josie Silver.

Uzbudljiva priča o mladoj ženi i životnim raskrižjima i odabirima, bijegu od boli i prihvaćanju novih prilika za sreću, zanimljivim putovanjima koja glavnu junakinju vode i do hrvatske obale oduševit će sve ljubitelje britkog humora i nezaboravnih ljubavnih priča. Roman je napisala autorica velikog ljubavnog hita Jednog dana u prosincu. Dakle, što čekate? Hoću knjigu, 119 kn

Priče za laku noć za mlade buntovnice 3 – Elena Favilli

Sjećate se ogromnog hita koji je potaknuo pojavu sasvim novog žanra, Priče za laku noć za mlade buntovnice? Upravo je objavljen i treći nastavak koji nas upoznaje sa iznimnim ženama koje su emigrirale – i promijenile svijet.

Čitatelji će u ovoj knjizi saznati zanimljivosti iz života Madeleine Albright, Asme Khan, Carmen Mirande, Rihanne i još mnogih drugih. Od šefica restorana i kirurginja do glazbenica i političarki, prvakinja u džudu i šahu, sve su te izvanredne žene nadahnuće djevojkama da slijede svoje snove bez obzira na to kamo ih odvedu. Hoću knjigu, 129 kn

Reci mi sve – Sacha Naspini

Prvi na hrvatski preveden roman jednog od najtalentiranijih suvremenih talijanskih pisaca s crtežom jednog od najznačajnijih hrvatskih suvremenih umjetnika Ivana Kožarića na naslovnici upravo je izašao. Nakon suprugove smrti Nives se teško prilagođava samoći i tišini brežuljka Poggio Corbello. Briga o imanju bez ikoga s kim bi riječi progovorila gotovo da je pretvara u sablast.

Noću je najteže. Ipak, Nives ima rješenje: Jaka. Njezina omiljena kvočka. Udovica se od nje ne odvaja. Sva tjeskoba uz nju nestaje, gotovo je sretna sve dok se ne dogodi nezgoda zbog koje je prisiljena nazvati Loriana Bottaija, mjesnog veterinara. Prava mala poslastica za ljubitelje delikatnih priča i izvrsne proze. Hoću knjigu, 129 kn

(Ne)sretna obitelj – Shari Lapena

Krimići uvijek pale, pogotovo ako ih napiše zvijezda psiholoških napetica. Novi roman Shari Lapene uronit će vas u misteriozni svijet obiteljskih odnosa. Na tragu klasičnih priča Agathe Christie pratimo ubojstvo bogatih supružnika i roditelja troje odrasle djece koja ih preziru. Detektivi Reyes i Barr moraju prodrijeti kroz kaljužu otrovnih obiteljskih veza i otkriti tko je ubojica.

Brecken Hill u New Yorku samo najimućniji mogu zvati domom. Fred i Sheila Merton jedni su od njih. Ali njihovo je bogatstvo slaba zaštita kad se nađu na meti brutalnog ubojice nakon uskrsne večere sa svoje troje odrasle djece. Sada će svako od njih naslijediti milijune. Ali novac ne donosi sreću, zar ne? Hoću knjigu, 139,90 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Što obući na proljetno vjenčanje?

Kriminalistički romani koji će vas odvojiti od ekrana

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići