Aktualni trendovi

Proljetne kolekcije donijele su nam pregršt noviteta i odličnih modela koji su nam otkrili ovosezonske trendove

Zavirivši u ovogodišnje proljetne kolekcije, otkrili smo da će nas cijelu toplu sezonu pratiti cvjetni uzorci koji su prekrili jednako tako atraktivne trendovske komade poput, za ovo proljeće, neizbježnih kombinezona, laganih ogrtača, ali i obaveznih haljina.

Kada je riječ o floralnom dezenu, visokim ženama dobro će pristajati krupniji uzorak, a onim nižima sitniji. Ovaj popularni uzorak kombinirajte uz jednobojne komade, osim ako niste skloni eksperimentiranju, pa volite spoj naizgled nespojivog. U tom slučaju bez problema možete spajati više različitih uzoraka, no tada uskladite boje.

Cipele, Aldo, 425,50 kn; ogrtač, New Yorker, 269 kn; sat Rosefield, Watch Centar, 759 kn; marama, Carpisa, 59 kn; torba, Aldo, 399 kn; sunčane naočale, Mango, 129 kn

Toplu sezonu obilježit će i transparentne teksture kao što su prozirne cipele i torbice, ali i detalji poput potpetica. Razni natpisi također su jedan od trendova, pa ih se može pronaći ponajprije na majicama, torbicama i cipelama. Osim klasičnih natpisa, u fokusu su i oni stripovski u maniri pop-arta.

Veliki hit, odnosno must-have sezone su uski mačkasti okviri naočala, a zadani su u upadljivim nijansama, poput narančaste i crvene. Što se pak torbica tiče, u moru zanimljivih kreacija postoji nekoliko osnovnih modela. Trenutno su u trendu takozvani mini koferi, inačice retro kofera u smanjenom izdanju, zatim torbice od pruća, okrugle forme i prozirne teksture. Sve najnovije trendove možete pronaći u trgovinama City Centera one.

Torba, New Yorker, 99,90 kn; prsluk, Armani Exchange, 864,50 kn; kombinezon, H&M, 90 kn; sunčane naočale Stella McCartney, Optika Anda, 1650 kn; sat Michael Kors, Krona, 2120 kn; cipele, Nine West, 512 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Volani kao zadani elementi

Modni pupoljci

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići