Atraktivan i praktičan – zimski accessories

Modni dodaci koji će biti nezaobilazni i ove sezone

Zimi se veselimo zbog brojnih razloga. Snijeg, blagdani, svjetla, tople večeri uz najmilije samo su dio zimske čarolije što nas čini uzbuđenima. Drugi dio definitivno je zimska moda. Iako bojama rijetko kad može konkurirati ljetnim outfitima, a zbog debljine materijala ne omogućuje isticanje figure kao jesenska i proljetna, zimska odjeća pruža nam mnoštvo drugih modnih mogućnosti. Jedna od njih je slojevito slaganje komada koji nas istovremeno moraju grijati i biti stylish. Druga, i često mnogo zanimljivija mogućnost je spajanje modnih dodataka koji, osobito u zimskim mjesecima, imaju i svrhovitu funkciju.

Beanie kape jedan su od najosnovnijih modela ovog modnog dodatka. Izvrsne za casual dnevne kombinacije, postale su klasik koji rado nose oba spola u gotovo svakoj životnoj dobi. Najčešće su u jednobojnom izdanju, a iako ih u ponudi možemo pronaći u raznim bojama, većina uglavnom bira crnu ili sivu varijantu. Ipak, za zanimljivost outfita, osobito ako je sastavljen od komada u neutralnim nijansama, radije posegnite za šarenom beanie kapom jer će podići cjelokupni dojam looka.

C&A, 75,27 kn (9,99 €)

Posljednjih godina među trendove su se vratili ribički šeširi popularno zvani bucket hat. U ljetnim mjesecima su šareni i platneni, a u zimskima pokazuju svu svoju zanimljivost. Za kišne dane najbolji će biti oni u PVC izdanju, ali kad zrakom zalepršaju prve snježne pahulje, mekani teddy bucket hat nepogrešiv je modni dodatak.

Barts, Peek & Cloppenburg, 459,95 kn (61,05 €)

Želite li biti totalno u trendu, ove sezone u svoju kolekciju zimskog accessoriesa uvrstite jedan od najvećih hitova. Pletena kapa s produžetkom za vrat nije samo trendi nego je i prilično praktična varijanta koja u jednom izdanju donosi i kapu i šal. Jedino na što ćete morati pripaziti jest make-up kada ovratnik podignete visoko do lica.

Zara, 159,90 kn (21,22 €)

Uz kape, neizostavan zimski accessories su i šalovi koji nas griju, ali i nadopunjuju svaki outfit. Želite li ostaviti chic dojam, set kape i šala bit će najsigurnija opcija. No, ako ciljate na primjetnu kombinaciju što će vas istaknuti, odaberite jednu od hit vibrantnih nijansi koja će biti odličan kontrast tmurnom zimskom danu.

OVS, 149,95 kn (19,90 €)

Kape i šalove gotovo bez razmišljanja dodajemo u zimske outfite, no s rukavicama to često nije slučaj. Jednima su one nepraktične, drugima neudobne, a neki, pak, na njih u potpunosti zaborave. Međutim, svi koji ih ne nose, čine veliku pogrešku, kako modnu tako i beauty. Ruke su, naime, uz lice, prve na udaru hladnog zimskog zraka koji ih prilično isušuje što uzrokuje pucanje kože. U isto vrijeme, kožne rukavice, osobito one ukrašene krznom na rubu, daju prekrasan chic dojam, osobito kad su spojene s elegantnim kaputom ili bundom.

Mango, 149,90 kn (18,89 €)

H&M, 75,27 kn (9,99 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Promijenite modnu perspektivu!

Naramak knjiga za hladne večeri

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići