Baš kao Barbie

Voljele smo ju kao djevojčice, a sada ju obožavamo

Teško da će ijedna nijansa u većini žena izazvati toliki broj emocija. Voljele li ju nositi ili ne, ne možete osporiti da vas u trenutku vraća u bezbrižne dane djetinjstva. Baš je zato sve češći stanovnik naših garderoba i dio omiljenih nam svakodnevnih stylinga.

Naravno, obožavamo ju vidjeti na proljetnim i ljetnim haljinama koje podsjećaju na one u koje su nas mame odijevale kao malene. I iako smo se već tada u njima osjećale kao princeze iz kakve bajke, danas je taj osjećaj puno jači. A glavni razlog tome je što smo napokon dovoljno odrasle da ju iskombiniramo sa slingback cipelama koje osim iste nijanse krasi i neodoljiva kitty potpetica.

JOOP!, Peek & Cloppenburg, 1699 kn

Aldo, 640 kn

Zara, 149,90 kn

Ali pristaju ružičaste nijanse jednako dobro i strogim i urbanim komadima. Jer osim što njihove forme čine nježnijima, unose dozu ženstvenosti koja je uvijek dobrodošla. Pa će tako klasičan strukirani sako u ružičastoj verziji postati topao statement komad. A široke traperice i tenisice dobit će sasvim novu dimenziju i pregršt mogućnosti kombiniranja s elegantnijim komadima. I tako jednostavan street style outfit u trenutku će učiniti romantičnim lookom koji privlači poglede.

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 699 kn

Mango, 249,90 kn

CCC, 229 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Vibrantne proljetne kombinacije

Proljetni detalji

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići