Baš kao štreberica

Uskočite u stroge komade retro prizvuka i pokažite svoju elegantnu stranu u poslovnim lookovima

Koristeći top elemente poput kariranog uzorka, kroko teksture, hit pulovera i koledžica s potpeticom, složite suvremeni outfit koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Atraktivne cipele u vintage stilu imaju visoku i široku potpeticu koja jamči stabilnost, a dolaze u otmjenom crno-bijelom izdanju.

Cipele Tommy Hilfiger, ICON., 1199 kn

U fokusu su puloveri poput onih koji su dio uniforme pojedinih studenata. Ovaj popularni komad bez problema možete isfurati u cool lookovima.

Pulover, Mango, 199,90 kn

Karirani uzorak opet je vladar sezone, a kad birate modele s kockicama, neka jedan od njih bude i suknja, po mogućnosti visokog struka.

Suknja, Orsay, 219,90 kn

Malene klasične torbe totalno su in, naročito ako su načinjene od aktualne kroko kože u toploj smeđoj varijanti.

Torba, Massimo Dutti, 949 kn

Još jedna vrsta trendi cipela sada je u verziji nižih i širokih potpetica, a krase ih dvoredne rese, kopča i perforirana tekstura.

Cipele, Geox, 1149 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Kaputi na vezanje

Čokoladna fantazija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići