Kaputi na vezanje

Osim aktualnih predimenzioniranih kaputa, veliku popularnost imaju i oni na vezanje

Njihova forma je, dakle, nešto uža ili pak imaju mekšu tkaninu koja i dalje dobro pada, bez obzira na pojas. Stoga, ako volite modele naglašenog struka, ovo je pravi komad za vas.

Veliku pozornost trenutačno imaju kaputi i jakne u bijeloj nijansi. U modelu poput ovog uvijek ćete izgledati besprijekorno elegantno.

Mango, 999,90 kn

Jednostavne linije i široki reveri krase ovaj kaput koji dolazi u popularnoj boji čokolade.

New Yorker, 299 kn

Nešto ležerniji kroj, kao i pojas koji se nosi u opuštenijoj verziji, sastavni su dio ovog otmjenog modela koji će se odlično uklopiti u fine poslovne varijante.

Zara, 549,90 kn

Kaput neobičnog širokog ovratnika i izrazito naglašenog struka te zvonolikog kroja moći ćete nositi isključivo uz tanje komade odjeće, zbog njegove pripijene forme.

Orsay, 749,90 kn

Model načinjen od velura, odnosno imitacije brušene kože, obilježit će sezonu.

H&M, 349 kn

Još jedan ženstveni kaput koji prati liniju tijela, u neutralnoj sivoj nijansi, najbolje će pristajati uz elegantne bluze, pripijene suknje i visoke potpetice.

C&A, 449 kn

View this post on Instagram

Reunited with Philou ??? (yep my coat has a name)

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

View this post on Instagram

Midnight in Paris ? by @angelapeachy before @celine

A post shared by Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Tako moćan bodi

Top kombinacija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići