Must-have basic komadi koje morate imati u svome ormaru

Basic, a nikako dosadni

Krajnji cilj vašeg ormara jest taj da se u bilo čemu što iz njega izvadite osjećate sjajno, bez obzira na prigodu ili vremenske prilike. No nekad je takav ormar teže održavati nego što se čini: uz modne novitete koji odskaču od ostatka vaše garderobe ili sezonske odjeće koju ne možete uvijek koristiti, potrebni su vam komadi koji će povezati vašu individualnost s trendovima.

Ideja must-have basic komada je da se mogu nositi na mnogo različitih načina, da ste u mogućnosti nositi sve osnovne elemente garderobe dotjerani i uvijek spremni na sve što će vas toga dana snaći.

Kako biste dobili ideju što vam točno treba da upotpunite svoju garderobu, donosimo outfite sastavljene od svestranih komada koji su temelj svakog ormara.

 

Kaput i vesta na kopčanje u off-white nijansi, kožna smeđa torba i traperice širih nogavica dokaz su da esencijalni komadi ne moraju biti u crnoj nijansi. Upotpunite basic look udobnim cipelama i naočalama kao chic dodatkom.

baloner Mango, 99,99 €; mokasinke, Creator, Mass Shoes, 120 €; naočale Vogue, Optika Anda, 100 €; traperice H&M, 29,99 €; vesta Lauren Ralph Lauren, Peek&Cloppenburg, 179,99 €

Krem blejzer u poslovnom svijetu odlično funkcionira uz crne strukirane hlače, cipele s potpeticama, torbu zvonolikog oblika i topom koji će se jedva nazirati ispod zakopčanog blejzera. Dodajte efektne naušnice i outfit je potpun.

blejzer H&M, 49,99 €; cipele Aldo, 79 €; naušnice Argentum, 65 €; hlače Mango, 49,99 €; top Tezenis, 11,99 €; torba Mona, 209,90 €

Savršen bezvremenski outfit za promjenjivo vrijeme. Dugi sivi kaput, oversized košulja i traperice odlično se slažu s čizmama do koljena. Privucite pažnju klasičnim šeširom koji pristaje svakome i odaberite torbu nesvakidašnjeg dizajna za poigravanje sa stilovima.

kaput Bershka, 20,99 €; torba Mona, 249,90 €; šešir Aldo, 28,20 €; traperice Stradivarius, 19,99 €; košulja Mango, 29,99 €; čizme Zara 59,95 €

 

Foto: Canva, press Bershka, Mango

Basic moda se vraća

Kaputi u dnevnom điru

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići