Beachwear dodaci

Za savršeno ljetovanje, osim sunca i mora, potrebno nam je i nekoliko sitnica

Tako će jarke boje, chic modeli i zanimljivi uzorci prevladavati na neodoljivim rekvizitima za plažu. A osim za mamu, tu su nezaobilazni dodaci za tatu i djecu.

Jednodijelni kupaći kostimi idealni su za pravi holivudski look. Naravno, dojam će biti još i bolji uz šešir i zavodljive mačkaste okvire. Ne zaboravite na veliki ručnik za sunčanje i trendi natikače u sportskom stilu. Na odmet neće biti ni bočica za vodu, kao ni zaštita od sunca.

Ružičasti kupaći kostim, Tezenis, 159 kn; šilt šešir, Lisca, 79 kn; sunčane naočale Max Mara, Ghetaldus optika, 1850 kn; boca za vodu, Hoću knjigu, 69,90 kn; žuti kupaći kostim, H&M, 69,90 kn; maska za mobitel, Mish Mash, 30 kn; natikače Vans, Buzz, 299 kn; krema za lice za zaštitu od sunca SPF 50 PA +++ 50 ml, Kiehl’s, 327 kn; ručnik, OVS, 129,95 kn

Za morski đir odličan izbor bit će plave nijanse i to u formi bermuda za kupanje i ručnika za plažu. Što se pak obuće tiče, s natikačama ne možete pogriješiti, jer one su must-have sezone. Za pravu uživanciju, tu su maska za ronjenje, ali i meka ležaljka.

Igračka kit, Müller, 79,90 kn; maska za ronjenje, Hervis, 229,99 kn; ručnik za plažu, Lisca, 159 kn; kupaće hlačice, Springfield, 199 kn; boca, Müller, 35 kn; prostirka za plažu, Interspar, 69,99 kn; natikače Pepe Jeans, ShoeBeDo, 199 kn; gel za lice za zaštitu od sunca SPF 50 PA ++++ 30 ml, Kiehl’s, 267 kn

Djevojčice vole šarenilo, stoga je za njih dobro birati artikle u što više boja. Po uzoru na mamu, mogu isfurati i jednodijelni kupaći kostim. Ljetovanje je nezamislivo bez napuhanaca pa je barem jedan obvezan za dječje radosti, baš kao i set za ronjenje u varijanti peraja, maske i dihalice. Praktičan ručnik svakako je onaj u formi svojevrsnog ponča s kapuljačom. A za malena stopala idealne će biti gumene sandalice u kojima će moći bez problema i u vodu.

Ručnik s kapuljačom, Baby Center, 129,99 kn; kupaći kostim, dm, 44,90 kn; set za ronjenje Intex, Müller, 89,90 kn; dječji sprej za sunčanje Apivita SPF 50, Müller, 229,90 kn; set gumenih kocki Clemmy, Magic Baby, 109,90 kn; Karite baby balzam za masažu 125 ml, L’Occitane, 200,80 kn; napuhanac flamingo, Hervis, 649,99 kn; sandale, CCC, 49 kn; privjesak za ključeve, CCC, 39 kn

Kupaće gaćice za dječake bit će zanimljivije ako nose neki efektan print, poput motiva morskih životinja, koji možete kombinirati s fora maskom u obliku morskog psa. Za ispunjen dan na plaži, tu su brojni napuhanci i igračke, s time da je fokus na brodićima i priboru za igre u pijesku.

Kupaće gaćice, United Colors of Benetton, 79 kn; maska i disaljka, Baby Center, 69,99 kn; riba, Hervis, 14,99 kn; rukavići za plivanje, Hervis, 29,99 kn; riba raketa za vodu, Müller, 19,90 kn; brod set, Baby Center, 99,99 kn; sandale Crocs, ShoeBeDo, 239 kn; kantica Cup Cake s modlicama, Müller, 55,90 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Sezona zavođenja

Ljeto u cvijeću

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići