Sezona zavođenja

Neodoljiv šarm laganih outfita leži u prozračnim košuljama, kratkim hlačama, ali i specifičnim modnim detaljima koji naglašavaju dobar stil

I zato se ne ustručavajte nabaviti slamnati šešir ili tanki ljetni kačket, uz obavezne sportske natikače i dobre sunčane naočale. Lagana košulja atraktivnog printa s plamencima odlično će se uklopiti uz sive bermude i karirani kačket. Na noge obujte udobne natikače sportskog predznaka i izrazito trendi forme. Ne zaboravite na važan detalj – masivan ručni sat.

Ručni sat Guess, Watch Centar, 1459 kn; bermude Antony Morato, Sportina, 599 kn; kačket, Camel Active, 429 kn; košulja Casual Friday, Sportina, 399 kn; natikače Tommy Hilfiger, Office Shoes, 259 kn

Klasična plava košulja kratkih rukava najbolje će doći do izražaja uz zanimljive detalje poput slamnatog šešira i cool naočala. U outfit uklopite kratke hlače vječnog kariranog uzorka i bijele tenisice s elementima boje konjaka koje će biti odlična ravnoteža ručnom satu u istome stilu.

Šešir, Camel Active, 329 kn; sunčane naočale Carrera, Optotim, 1208,40 kn; bermude, s.Oliver, 479 kn; košulja, Camel Active, 569 kn; tenisice Lacoste, Office Shoes, 789 kn; ručni sat Police, Endi centar, 730 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Posute cvijećem

Ukras za struk

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići