Beauty poslastice

Podatne teksture, neodoljivi mirisi, baršunasta kozmetika, svjetlucavi serumi, ali i visoki zaštitni faktori najtraženiji su ljetni proizvodi koji će vam osigurati da zablistate!

Da biste nahranili kožu, isušenu od toplog zraka i soli, koristite bademovo ulje za tuširanje, koje će hidratizirati vašu kožu i učiniti je mekom i glatkom.

Amande Shower Oil, Bademovo ulje za tuširanje, L’Occitane, 148,60 kn

Blistav ten svake je sezone must have! Kako bi dobio dodatnu svježinu i zdravi sjaj, isprobajte serum Illuminating Oil serum, čija formula sadrži osnažujuće morske ekstrakte koji poboljšavaju vlažnost kože te je osvjetljuju i revitaliziraju.

Serum za lice, Darphin Illuminating Oil Serum 30 ml, Mandis pharm, 575 kn

Za najbolju zaštitu od sunčevih zraka isprobajte sprej s visokim zaštitnim faktorom SPF 50 te ga koristite pri svakom izlasku na sunce, a naročito kada idete na plažu. Njegova lagana i nemasna formula koja ne ostavlja masne tragove dodatno će vas oduševiti.

Eurcerin Sensitive Protect Dry Touch Spray SPF 50, Farmacia, 169,88 kn

Ljeto voli ugodne mirise i zato ne zaboravite pronaći onaj najbolji za sebe. Ovaj novi orijentalno-cvjetni izrazito je ženstven te će za vama ostaviti neizbrisiv mirisni trag. A sastoji se od nota svježe breskve, vanilije, zelenog bergamota, mahonije te jabuke citrusnih nota.

Parfem, Prada Candy Sugar Pop 50 ml, Müller, 633,90 kn

Neodoljivo rumenilo svaki će ten učiniti još privlačnijim. Njegova podatna i baršunasta tekstura vašim će obrazima podariti prirodan i svjež izgled.

Rumenilo, Dior Diorskin Rosy Glow, Douglas, 375 kn

INSPIRIRAJTE SE

Make-up kolekcija koja naglašava prirodnu ljepotu

Kultne bočice u novim kreacijama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići