Kultne bočice u novim kreacijama

U parfumerije je stiglo novo limitirano izdanje Jean Paul Gaultier Eaux Fraîches mirisa

Naime, nakon prethodnih edicija posvećenih modernim ikonama – Betty Boop, Popaju, Wonder Woman i Supermanu, novu bočicu mirisa odjenuo je umjetnik André Saraiva.

Proučavajući umjetničku scenu, JPG tim angažirao je Andréa Saraivu da istraži Gaultierove simbole i osmisli nove kreacije za njegove kultne bočice, koje su i dalje vrlo originalno upakirane u limenke. Tako je nastala zanimljiva suradnja između dva vrlo kreativna Parižanina i rezultirala neodoljivim flakonima za nju i njega.

Classique Eau Fraîche 100 ml, Douglas, 729 kn

Classique Eau Fraîche ženski je vodeno-orijentalni miris nastao kao neobičan spoj bijelog cvijeća, đumbira, vanilije, mošusa, šećerne trske i sorbeta od limuna, koji potpisuje Daphne Bugey.

Le Mâle Eau Fraîche 125 ml, Douglas, 609 kn

Muški miris Le Mâle Eau Fraîche je pak orijentalni fougère, a osmislila ga je Nathalie Gracia-Cetto. Čistoću i svježinu mu daje soupline akord te je upotpunjen notama tonke, vanilije i sandalovine.

Foto: Jean Paul Gaultier press

INSPIRIRAJTE SE

Zaštitimo se od UV zraka!

Cruise make-up kolekcija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići