Beskompromisna udobnost

Nova Basic kolekcija popularnog talijanskog brenda zavodljivog rublja naglasak stavlja na svjesnost suvremenih žena

Naime, ženstvenost se kao svijest rađa samo ako u potpunosti prihvaćamo sebe, svoju osobnost, ali i tijelo, bez obzira na nedostatke. Također, važno je fokusirati se na sebe kao individuu te na svoje posebnosti.

Bodi, 449 kn

Upravo je zato Yamamay, slušajući potrebe različitih žena, razvio inovativnu Basic kolekciju u kojoj će se svaka žena osjećati maksimalno ugodno u svome tijelu, a samim time biti u potpunosti zadovoljna. Stoga nam Yamamay nudi široku paletu artikala, bogatih inovativnim i učinkovitim elementima te nas potiče da prihvatimo svoju siluetu, promičući osjećaj ljepote i ženstvenosti usklađenošću vlastitim tijelom.

Da ljepota nije stvar godina, već produkt samopouzdanja i ženstvenosti dokazuje i Eva Herzigova uz slogan #MyConfidentBeauty. Eva kao jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, ali i ambasadorica nove Basic kolekcije pravi je dokaz tih tvrdnji, jer i danas u svojoj zreloj dobi simbolizira ženstvenost, suvremeni šarm i ljepotu.

Negliže, 379 kn

Što se pak modela rublja tiče, raspon je zaista velik pa će svaka žena pronaći nešto za sebe, odnosno upravo ono u čemu će se osjećati ugodno, zadovoljno, ženstveno i puno samopouzdanja, jer Yamamay is you.

Bodi, 449 kn

Bokserice, 229 kn

Grudnjak, 269 kn

Potkošulja, 299 kn

Gaćice, 129 kn

Negliže, 379 kn

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Cipelice zavodnice

Karirano lice sakoa