Beskompromisna udobnost

Nova Basic kolekcija popularnog talijanskog brenda zavodljivog rublja naglasak stavlja na svjesnost suvremenih žena

Naime, ženstvenost se kao svijest rađa samo ako u potpunosti prihvaćamo sebe, svoju osobnost, ali i tijelo, bez obzira na nedostatke. Također, važno je fokusirati se na sebe kao individuu te na svoje posebnosti.

Bodi, 449 kn

Upravo je zato Yamamay, slušajući potrebe različitih žena, razvio inovativnu Basic kolekciju u kojoj će se svaka žena osjećati maksimalno ugodno u svome tijelu, a samim time biti u potpunosti zadovoljna. Stoga nam Yamamay nudi široku paletu artikala, bogatih inovativnim i učinkovitim elementima te nas potiče da prihvatimo svoju siluetu, promičući osjećaj ljepote i ženstvenosti usklađenošću vlastitim tijelom.

Da ljepota nije stvar godina, već produkt samopouzdanja i ženstvenosti dokazuje i Eva Herzigova uz slogan #MyConfidentBeauty. Eva kao jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, ali i ambasadorica nove Basic kolekcije pravi je dokaz tih tvrdnji, jer i danas u svojoj zreloj dobi simbolizira ženstvenost, suvremeni šarm i ljepotu.

Negliže, 379 kn

Što se pak modela rublja tiče, raspon je zaista velik pa će svaka žena pronaći nešto za sebe, odnosno upravo ono u čemu će se osjećati ugodno, zadovoljno, ženstveno i puno samopouzdanja, jer Yamamay is you.

Bodi, 449 kn

Bokserice, 229 kn

Grudnjak, 269 kn

Potkošulja, 299 kn

Gaćice, 129 kn

Negliže, 379 kn

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Cipelice zavodnice

Karirano lice sakoa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići