Cipelice zavodnice

Štikle su same po sebi izazovne i neosporno ženstvene, no ako su još u crvenoj nijansi…

Modeli poput ovih svaku će kombinaciju svesti na jednu novu razinu, bez obzira na to radi li se o vrtoglavovisokim potpeticama u lak koži ili pak kitten varijanti od brušene kože. Crvene će cipele istog časa doći u prvi plan, baš kao i vaše noge. Neodoljivo će izgledati i uz potpuno crnu kombinaciju, ali i u atraktivnom spoju blokova boja. Želite li najupečatljiviji styling, odjenite ih uz crvenu haljinu, a u ruci ponesite crvenu torbicu!

One najhrabrije, u modnom smislu, odabrat će stiletto potpeticu i lakiranu kožu te će ih nositi u spoju s lepršavim haljinama, ali i omiljenim trapericama.

Aldo, 599 kn

Nešto manje upadljiva verzija načinjena od crvene kože odlično će pristajati uz kombinacije za izlaske u zavodljivom crno-crvenom kontrastu.

Nine West, 659 kn

Neupitnu eleganciju ostvarit ćete s modelom od brušene kože s kitten potpeticom i otmjenim izrezom oko rista.

Graceland, Deichmann, 149 kn

Definitivno najudobniji model sa širokom potpeticom, dubokim rezom oko noge i zaobljenim vrhom idealne su za svakodnevno nošenje u primjerice poslovnoj varijanti uz kostime i odijela u bež, sivoj, ali i crvenoj nijansi.

Jenny Fairy, CCC, 179 kn

Još jedan od udobnijih modela cipela su i sandale od antilop kože, koje možete nositi sve do jeseni! Kombinirajte ih uz omiljene lepršave outfite, poput paper bag hlača, košulja-haljina, traper suknji…

Mango, 349,90 kn

Zavodljive sandale za nešto otmjenije outfite sastoje se od valovitog ruba i neodoljivih remenčića koji se izazovno povijaju oko gležnjeva.

Lazzarini, Humanic, 449 kn

https://www.instagram.com/p/BtWNKeyBDBS/

https://www.instagram.com/p/BtlbUZgnGB5

https://www.instagram.com/p/BrLWvvJldk8/

https://www.instagram.com/p/BrN1k6LFE8V/

https://www.instagram.com/p/BuCDhFEheDA/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Bezvremenski baloner

Prilagođena prirodi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići