Bezvremenska elegancija

Ženama i muškarcima visokih stilskih standarda namijenjena je najnovija Di Caprio by Varteks kolekcija za proljeće i ljeto 2018., koja eksponira trajne vrijednosti sklada i ljepote

Kolekcija kojoj su na prvom mjestu kvaliteta i bezvremenska elegancija nadahnuta je djelima suvremene hrvatske slikarske scene te se očituje u bogatstvu različitosti. Unutar kolekcije Di Caprio by Varteks nalaze se linije Business, Casual i Celebrity, a modeli su stilski usklađeni te pružaju bezbroj mogućnosti kombiniranja.

Sako, Talos, 999 kn; hlače, Mandra, 599 kn

Naravno, najvažniji dio muške kolekcije su odijela u tijelu prilagođenim konstrukcijama. Najfinije tkanine visokih numeracija kvalitete odijelima daju idealnu formu i postojanost. Tako je primjerice Travel odijelo, namijenjeno aktivnim muškarcima visokih standarda, spoj vrhunskog dizajna i tehnoloških postignuća.

Žensko odijelo, sako, Talos, 1099 kn; hlače, Mandrix, 599 kn; muško odijelo, 2199 kn; košulja, 449 kn; kravata, 259 kn

Odijelo i prsluk, 2599 kn; košulja, 399 kn; leptir mašna, 159 kn; ukrasna maramica, 12 kn

Žensku pak kolekciju čine profinjeni akromatski kompleti, dok savršene kombinacije svile i viskoze te pamuka i elastana čine osjećaj ugode nošenja. Mala crna ili plava haljina s detaljima u formi čipke ili lančića te prozirnih detalja u blještavoj ili bogatoj cvjetnoj kombinaciji čine svečani dio kolekcije.

Osjećaj cjelodnevnog luksuza pružaju majice u najfinijim mješavinama tkanina. Što se pak casual outfita tiče, uz pamučne sakoe i hlače tu je i jeans s dekorativnim premazima u zlatnoj i srebrnoj nijansi. Neizostavne točkice i prugice nalaze se na gotovo svim odjevnim predmetima, dok se na modelima pojavljuje i neodoljiv print trešnjica.

Haljina, 699 kn

Crvena boja se može pronaći na cijelim outfitima, baš kao i žuta koja dolazi u kombinaciji s plavom, bijelom ili crnom nijansom. Tako je u godini kada modna kuća Varteks obilježava 100 godina rada snimljena i vrlo atraktivna image kampanja koja je na najbolji mogući način predstavila najnoviju kolekciju.

Za produkciju kampanje okupljen je vrhunski tim s fotografom Šimom Eškinjom na čelu. Za styling je zaslužna stilistica Renata Grčić, dok šminku potpisuje vizažistica Sanja Agić, a frizure Dario Šuta za GT salon. Manekenka Ana Popović, Di Caprio žena, zaštitno je lice kampanje, baš kao i Gašper Tratnik kao Di Caprio Man.

Žensko odijelo, sako, Talos, 999 kn; hlače, Mandra, 599 kn; muško odijelo i prsluk, 2599 kn; košulja, 399 kn; leptir mašna, 159 kn 

Foto: Šime Eškinja, Di Caprio press

INSPIRIRAJTE SE

Najbolji ženski prijatelji

Poruči to majicom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići