Bezvremenska linija mirisa

Kao oda mirisnom spoju vode i drva nastao je Acqua Di Giò Absolu, treće poglavlje neponovljive parfemske priče...

Acqua di Giò predstavljen je 1996. godine, kad je izazvao revoluciju koncepta muških mirisa korištenjem sofisticirane tehnologije i prirodnih sastojaka. Sada, pak, Acqua di Giò Absolu donosi uzbudljiv nastavak elegantnim spojem drvenastih nota osvježenih prepoznatljivim vodenastim akordima.

Tvorac ove neodoljive parfemske trilogije Alberto Morillas u miris je uspješno unio osjećaj snage i slobode, kreiravši svjež potpis uz note mora i pačulija. U ovaj muževan miris s dozom senzualnosti čisti pačuli iz Gvatemale stvorio je odličnu ravnotežu između drvenastih i vodenih aroma. Njegovo lišće odiše prepoznatljivim notama iste snage i jačine kao i drvo te se idealno uklopio u ovaj spoj.

Novi miris naglašava bit vode i njezinu ključnu ulogu u prirodnim procesima, a cijela parfemska linija Acqua di Giò odiše muževnošću te predstavlja bezvremensku eleganciju profinjenog luksuza.

Senzualnost i zagonetnu svježinu mirisa odražava i specifičan dizajn bočice od trajnoga stakla, koja je nastala kao spoj rafiniranog luksuza i perfektne simetrije. Nekonvencionalan drveni čep izrađen po načelima održive proizvodnje na vrhu nosi prepoznatljiv Armanijev monogram. A sve boje same bočice i sadržaja u njoj podsjećaju na prirodu – jantar, toplina drva, snaga vode…

Vrlo atraktivna kampanja s modelom Jasonom Morganom u glavnoj ulozi nastala je kao produkt suradnje fotografa Matthewa Brookesa i filmskog redatelja Françoisa Rousseaua, a slavi životnu, prirodnu senzualnost.

Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu EdP 75 ml, Douglas, 729 kn

Foto: Giorgio Armani press

INSPIRIRAJTE SE

Podatne teksture za prekrasnu kožu

Mirisna priča o mitovima

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići