Mirisna priča o mitovima

Heroj i božica, odnosno Invictus i Olympéa, mirisne linije s potpisom Paco Rabanne, dobile su nova Aqua izdanja

Nadahnuti mitovima, posvećeni su vodi i svježini, dok je njihova senzualnost na vrhuncu. Ovi su mirisi temeljeni na suprotnosti i nose nezaboravan parfemski potpis.

Snažne drvenaste note, dojam morske vode i živopisne note ambre muška su mirisna poslastica Invictus Aqua, koju su kreirali parfumeri Nicolas Beaulieu i Juliette Karagueuzoglou.

Olympéa Aqua pak odiše svježinom cvijeta limuna, a njen ženstven i seksi trag obilježen je dubokom vanilijom i kašmeranom. Ovaj novi miris, koji također sadrži ambru u kombinaciji s akordom slane vanilije, donosi nam novu razinu koncentracije mirisa ostavljajući trajan intenzitet – Eau de Parfum Légère.

U novom Invictus Aqua izdanju, tipično mušku bočicu odlikuju oštre linije te srebrno-plavi metalni vrh. Nijanse plave pokazuju tekućinu iznutra, od dubine do svjetla.

Paco Rabanne Invictus Aqua EdT, Douglas, 50 ml 469 kn; 100 ml, 629 kn

Za Olympéu, odnosno cijelu liniju – Olympéa eau de parfum i Olympéa Intense, Paco Rabanne je redizajnirao bočicu. Ipak, inspiracija je ostala ista – kružno postolje za bočicu u obliku sunca i okrunjenu lovorima. Ovaj suptilni redizajn odaje dojam čistoće linija, a bočica je ženstvena, prozračna i suvremena.

Pacco Rabanne Olympéa Aqua EdP Légère, Douglas, 30 ml, 405 kn; 50 ml, 569 kn

Kampanju za ove neodoljive mirise utjelovili su Nick Youngqest, australski bivši ragbi igrač, model i učitelj joge te Luma Grothe, manekenka i moderna Venera iz Brazila.


Foto: Pacco Rabanne press

INSPIRIRAJTE SE

Novi muški miris

Nove mirisne kreacije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići