Za nju i njega

Mirisna priča o mitovima

Heroj i božica, odnosno Invictus i Olympéa, mirisne linije s potpisom Paco Rabanne, dobile su nova Aqua izdanja

Nadahnuti mitovima, posvećeni su vodi i svježini, dok je njihova senzualnost na vrhuncu. Ovi su mirisi temeljeni na suprotnosti i nose nezaboravan parfemski potpis.

Snažne drvenaste note, dojam morske vode i živopisne note ambre muška su mirisna poslastica Invictus Aqua, koju su kreirali parfumeri Nicolas Beaulieu i Juliette Karagueuzoglou.

Olympéa Aqua pak odiše svježinom cvijeta limuna, a njen ženstven i seksi trag obilježen je dubokom vanilijom i kašmeranom. Ovaj novi miris, koji također sadrži ambru u kombinaciji s akordom slane vanilije, donosi nam novu razinu koncentracije mirisa ostavljajući trajan intenzitet – Eau de Parfum Légère.

U novom Invictus Aqua izdanju, tipično mušku bočicu odlikuju oštre linije te srebrno-plavi metalni vrh. Nijanse plave pokazuju tekućinu iznutra, od dubine do svjetla.

Paco Rabanne Invictus Aqua EdT, Douglas, 50 ml 469 kn; 100 ml, 629 kn

Za Olympéu, odnosno cijelu liniju – Olympéa eau de parfum i Olympéa Intense, Paco Rabanne je redizajnirao bočicu. Ipak, inspiracija je ostala ista – kružno postolje za bočicu u obliku sunca i okrunjenu lovorima. Ovaj suptilni redizajn odaje dojam čistoće linija, a bočica je ženstvena, prozračna i suvremena.

Pacco Rabanne Olympéa Aqua EdP Légère, Douglas, 30 ml, 405 kn; 50 ml, 569 kn

Kampanju za ove neodoljive mirise utjelovili su Nick Youngqest, australski bivši ragbi igrač, model i učitelj joge te Luma Grothe, manekenka i moderna Venera iz Brazila.


Foto: Pacco Rabanne press

INSPIRIRAJTE SE

Novi muški miris

Neodoljiv, a opet jednostavan...

Nove mirisne kreacije

Najpoznatije modne i kozmetičke kuće lansirale su parfeme, toaletne i kolonjske vode kojima nećete moći odoljeti...