Bijeli dodaci

Prvo je počelo s gležnjačama u ovoj popularnoj neboji, a zatim se trend proširio na torbice, da bi naposljetku većina modnih detalja bila – bijela!

Tako nova stilska jednadžba glasi – nabavite bijele dodatke u varijanti sandala, torbica, ruksaka, balerinki, tenisica i ne možete pogriješiti.
Zanimljiva torbica u obliku valjka ukrašena je srebrnim detaljima u formi zakovica i cifova, a ima i praktičnu ručku koja se može mijenjati.

Torba, Carpisa, 229 kn

Naravno, i najnovije kolekcije prepune su atraktivnih ruksaka koji nastavljaju svoju vladavinu i u proljetnoj sezoni. Naime, njihova praktičnost toliko se svidjela ženama da ih sada često nose umjesto klasičnih torbica i to u svakodnevnim, inovativnim outfitima. Možete birati između minimalističkih, pomalo sportskih, ali i suvremenih, primjerice lakiranih, modela ukrašenih predimenzioniranom mašnom.

Ruksak Lazzarini, Humanic, 449 kn

Ruksak, s.Oliver, 399 kn

 

Ruksak Puma, The Athlete’s Foot, 419,95 kn

Kada je pak riječ o salonkama, odnosno njihovim proljetnim verzijama s otvorenom petom, isto tako ćete naići na zanimljiv izbor. Iako i dalje prevladavaju šiljasti vrhovi, modele razlikuju visina, kao i debljina potpetice, ali i forma koja se kreće od klasičnih preko asimetričnih do onih izrazito udobnih s dubokim izrezom na području rista.

Cipele, Mango, 349,90 kn

Cipele, Moje cipele, 250 kn

Cipele, Nine West, 649 kn

Torbice koje se nose oko struka od sportskog su se komada vrlo brzo prometnule u statement dodatak, koji će obilježiti i ovu sezonu. Naravno, u bijeloj nijansi.

Torba, Aldo, 299 kn

Cipele koje se jednostavno navlače na nogu simbioza su sportskih i trendi elemenata pa tako imaju visoku platformu i jasno vidljiv natpis brenda.

Cipele Calvin Klein, Humanic, 749 kn

Klasični modeli torbi i dalje su vrlo traženi za otmjene, minimalističke kombinacije, a fora je u njihovoj teksturi koja nije glatka i sjajna, već zrnata ili rebrasta.

Torba Guess, Peek&Cloppenburg, 999 kn

Torba Trussardi Jeans, Sportina, 1299 kn

Žene koje uživaju u udobnosti balerinki svakako će nabaviti novi omiljeni par u zadanoj nijansi.

Balerinke Tommy Hilfiger, ICON., 699 kn

Sandale koje ćemo nositi u vrućoj sezoni odlikuju se nižom potpeticom i oblim ili, prema najnovijem diktatu, kockastim potplatom u području prstiju. Što se pak ukrasa tiče, najpoželjniji komadi nose mašne ili pak kroko print.

Sandale, Zara, 349,90 kn

Cool torbica za moderne rokerice nadahnuta je alternativnim elementima. Tako njeno ukrasno remenje upotpunjuju zakovice koje su, baš poput torbice, efektne i bijele.

Torba, Replay, 1360 kn

I kao šećer na kraju, tu su tenisice čiji snažan utjecaj i dalje vlada svim outfitima. No novost je to da su sada u fokusu isključivo bijeli modeli.

Tenisice Nike, Buzz, 919 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Zmijski print u bojama!

My special place

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići