My special place

Sve je spremno za nove kolekcije i proljetni shopping, koje će snažno obilježiti i prateća kampanja City Centera one pod nazivom My special place

Iz fotografija je odmah vidljivo kako nove kolekcije prepoznatljivih brendova osvajaju na prvu. Naime, u trgovinama City Centera one mogu se pronaći lepršavi modeli, upečatljive, snažne, ali i pastelne nijanse koje će obilježiti modno proljeće.

Blejzer, Zara, 599,90 kn; set od 3 prstena, H&M, 79,90 kn; hlače, Zara, 299,90 kn; salonke, Nine West, 659 kn

Bez obzira na to radi li se o cjelokupnom outfitu ili pak efektnim detaljima, najnovije kolekcije nude za svakog ponešto. Volite li atraktivno spajanje boja, uživat ćete u novom color blockingu, ljubiteljice zmijskog printa opet će doći na svoje, jer taj uzorak i dalje suvereno vlada brojnim kombinacijama. U fokusu su opet omiljene i atraktivne kožne jakne, ali i vječni klasici – baloneri. U Cityju ćete ih osim u standardnim formama, pronaći i u inovativnim varijantama tkanina, krojeva, ali i boja. Ondje vas čekaju i supermoderna odijela, privlačne metalik teksture cipela i torbica, nezaobilazni elementi sporta na chic komadima i jedan od vodećih trendova sezone – bjelina.

Šešir, vlasništvo stilista; kombinezon, Mango, 449,90 kn; sandale, Aldo, 799 kn

I zato osvježite svoju garderobu neodoljivim komadima i ne propustite odlične kolekcije koje će vaše proljeće učiniti nezaboravnim modnim doživljajem, a vas ultimativnom stilskom legendom.

Majica Guess, Peek&Cloppenburg, 1099 kn; set od 3 prstena, H&M, 79,90 kn; suknja, vlasništvo stilista; salonke, Nine West, 549 kn

Foto: Mladen Šarić

INSPIRIRAJTE SE

Tisuću lica balerinki

Logo kao trend

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići