Blagdanski lookovi

Cool klinci imaju svoju viziju božićnog outfita

Iako ih roditelji i dalje doživljavaju kao malene, školarci su već dovoljno veliki i razvili su svoj stil. A kako i priliči njihovim godinama, obožavaju komade i kombinacije u kojima mogu pokazati svoje stilsko umijeće, ali i svoj karakter. No ako i dalje niste spremni u potpunosti im prepustiti odabir kombinacije za božićni ručak, donosimo inspiraciju koja će sigurno naići na njihovo odobravanje.

Vaša već velika curka jako dobro zna koji su komadi trendi pa će ju zato sigurno oduševiti suknja od umjetne kože. Uz nju će rado kombinirati voljeni božićni džemper i visoke čizme. Preko svega će prebaciti neodoljivi karirani kaputić i dodati mu beretku za chic izgled. A kako i priliči, cijelom će kombinacijom vladati omiljena blagdanska bojacrvena!

Kaput, United Colors of Benetton, 139,90 kn; čizme, Zara, 299,90 kn; rukavice, United Colors of Benetton, 109 kn; beretka, Mango, 99,90 kn; džemper, OVS, 219,95 kn; suknja, C&A, 139,90 kn

Dečki obožavaju cool izgled i udobne komade koji ih ni u čemu neće sputavati. A za božićni će ručak sigurno odjenuti urbanu kombinaciju skinny traperica, karirane košulje i prigodnog džempera. No njegovim će outfitom ipak vladati tamnije nijanse pa će uz bazu kombinirati tamnu jaknu od samta s krznenom podstavom. A za dašak živosti bit će zadužena kapa jarke boje.

Košulja, OVS, 169,95 kn; jakna, Zara, 229,90 kn; gležnjače Kidaloo, Mass, 159,90 kn; kapa, CCC, 59 kn; džemper, H&M, 99,90 kn; traperice, C&A, 69,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Darovi za klince i klinceze

Njezina lista želja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići