Boja dobrog raspoloženja

Jedna od osnovnih boja, žuta, povezuje se sa srećom, energijom i intelektom

Specifična je po tome što stimulira dobro raspoloženje pa je nije loše odjenuti ukoliko ste loše volje. Najbolje se ističe u spoju s crnom, tako da je ova kontrastna kombinacija idealna. Boja sunca, kako je često nazivaju, jako je dobra za privlačenje pozornosti tako da se nerijetko koristi za isticanje najvažnijih elementa, bilo u odjevnom ili pak smislu produkt dizajna i dizajna interijera.

Ove sezone kolekcijama je također zavladala sunčana boja pa se može pronaći u mnogo odjevnih varijanti. Baš kao i sve druge boje, možete je odjenuti od glave do pete, jer ponuda high street brandova nudi široki spektar žutih odjevnih predmeta ili pak njome možete istaknuti određeni dio tijela. Primjerice, ogrlicom naglasak stavite na vrat, hlačama razigrajte outfit ili detaljem kao što je torbica zaokružite cijeli look.

U fokusu su i žuto donje rublje, načinjeno od delikatne čipke, ali i lepršave proljetne haljine. Ono što je također neizbježno jest žuta obuća i to u formi tenisica za sportski look ili sandala za neupitnu ženstvenost. Osim uz crnu, možete je kombinirati i uz bijele komade, ali i plavu boju.

Zara
299,90 kn
Bershka
169,90 kn
Comma
689 kn
Burberry Weekend 30 ml EdP
dm 319,90 kn
Nike Shooster
619 kn
Kiehl's Daily Reviving Concentrate
310 kn
C&A
195 kn
Crystal Vision
379 kn
H&M
149 kn
New Yorker
99,90 kn
Orsay
489,90 kn
Mango
249,90 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Spoj nespojivog

Volani kao zadani elementi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići